Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

"Gewoon bij Winny", heel bijzonder

Zonnebloem afdeling

Zeven Zonnebloemgasten uit Benthuizen lunchten bij “Gewoon bij Winny” in Hazerswoude-Dorp.

Al snel na de opening van “Gewoon bij Winny”deden de verhalen de ronde dat het er zo gezellig en leuk was. Daardoor kregen Zonnebloemvrijwilligers uit Benthuizen het idee om met enkele gasten uit deze kern er een kijkje te gaan nemen.
Op 26 september 2017 was het zover. Een hartelijke ontvangst, met een gastvrouw die niet moe werd alles te vertellen over de ontstaansgeschiedenis van "Gewoon bij Winny", wat er allemaal te zien en te doen is en wat de toekomstplannen zijn. Dit alles natuurlijk met een kopje koffie of thee met lekkere kleine zoete hapjes. Gevolgd door een heerlijke lunch. Na een rondleiding over de boerderij en een toetje ging het weer richting Benthuizen.

De gasten waren het eens: de slogan "Hier doet iedereen gewoon mee" wordt meer dan waargemaakt. En dat van de opbrengst van dit alles wordt gespaard voor bijvoorbeeld een invalidenschommel is fantastisch. "Gewoon bij Winny" is niet alleen heel gezellig, maar ook heel bijzonder!.

“Gewoon bij Winny” is vlak voor de zomer geopend in een pand aan de Hoogeveenseweg 14 A in Hazerswoude-Dorp. Winny is de meervoudig gehandicapte dochter van Ria en John Switzar. Haar ouders liepen er tegenaan dat als zij ergens heen moesten waar Winny niet mee naartoe kon of wilde, er niets was waar mensen met een zorgbehoefte voor een of enkele uurtjes naartoe konden. Zij zijn in dat gat gesprongen. Zo is: "Gewoon bij Winny" ontstaan, als voorziening voor vrijetijdsbesteding met zorg. Maar niet alleen voor deze doelgroep, jong of oud, gehandicapt of niet, voor een kopje koffie of het houden van een feestje, even binnenwippen of op afspraak. Het kan allemaal.

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals