Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Smullen van winterse maaltijdsoepen.

Zonnebloem afdeling

De laatste Zonnebloem Rijnwoude-Zuid activiteit in 2017 was een middag met hartverwarmende winterse maaltijdsoepen, waaraan bijna 50 gasten deelnamen.

Enkele jaren geleden heeft de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid (Benthuizen en Hazerswoude-Dorp) de wensen van gasten onderzocht. Met stip bovenaan stond gezamenlijk eten. Die wens is de afgelopen jaren regelmatig vervuld.
Op woensdag 8 november 2017 was het weer zover. Dit keer vormden winterse maaltijdsoepen de hoofdmoot van de maaltijd. Er was keus uit drie.
Goulashsoep, erwtensoep en een vegetarische tomatensoep. Natuurlijk begeleid door roggebrood met spek en breekbrood. De erwtensoep werd het meest gegeten, gevolgd door de goulashsoep. En wilde men nog een andere proberen, geen probleem. Een aantal gasten nam dan ook twee verschillende soorten en een enkeling probeerde ze alle drie. Al met al hebben de vrijwilligers zo’n kleine 70 koppen ingeschept.
Bij de evaluatievragen na afloop waren de gasten het met elkaar eens hoe de soepen smaakten. Bij alle drie stonden verweg de meeste kruisjes achter “heerlijk”.

De middag werd opgeluisterd door het zangduo 2Gether uit Alphen aan den Rijn. Nu eens speelden zij fijne achtergrondmuziek, waardoor iedereen prettig met elkaar kon praten. Dan weer zongen de gasten vrolijk mee. Dat het gezellig was blijkt wel uit het feit dat enkele mensen spontaan een dansje waagden.

De soepen werden verzorgd door Eetcafé de Egelantier. Onze dank gaat dan ook uit naar Clemens, de beheerder van de Regenboog en alle Zonnebloemvrijwilligers die deze fijne middag mogelijk maakten.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals