Een vrolijke middag met de Troubadoursrs

2018-feb-optreden-troubadours-mk-17jpg

Mannenkoor De Troubadours luisterde een gezellige middag op voor de Zonnebloem Rijnwoude-Noord en Rijnwoude-Zuid. Een goede Beursvloerdeal uit 2017.

Tekst Jan Luuk van Dijk, Groene Hart Koerier.

Uitgenodigd  door  de Zonnebloem   waren   deze   oudere   mensen  vanuit  heel  Rijnwoude  bijeen gekomen voor een gezellige middag. Vrijwilligers waren flink in touw geweest om voor  iedereen vervoer  te regelen.

De  afdelingen  Rijnwoude-Zuid  (Benthuizen    en    Hazerswoude-Dorp)  en  Rijnwoude-Noord  (Rijndijk en Koudekerk) hadden gezamenlijk  deze  middag  georganiseerd.  Het  vorige  jaar  had  de  Zonnebloem  op  de  ‘Beursvloer  Rijnwoude’  een  deal  gemaakt met het mannenkoor De Troubadours.  Het  koor  zou  komen zingen deze middag en de Zonnebloem  had  naast  haar  eigen  gasten,  ook  vertegenwoordigers   van   andere   afdelingen   uitgenodigd. Deze laatsten konden dan de sfeer proeven en op hun beurt ook weer de Troubadours  uitnodigen  voor  een  optreden in hun woonplaats.

En  een  gezellige  sfeer  was  het  zeker  daar  in  De  Juffrouw.  De  ruim  honderd  gasten  genoten  volop  van  de  bekende  liederen  die  het  mannenkoor  ten  gehore bracht. Nadat in de pauze lekkere  drankjes  waren  geschonken,  werd  de  sfeer  wat  losser. 

Er werd volop meegezongen en sommigen  waagden  zich  zelfs  aan de polonaise. Na afloop konden de meer dan twintig vrijwilligers terugkijken op een geslaagde middag en de organiserende   afdelingen   van  de  Zonnebloem  waren  blij  dat zij deze deal gemaakt hadden.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken