Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Optreden de Troubadours

2018-feb-optreden-troubadours-32jpg

Als resultaat van de Alphense Beursvloer-deal 2017 traden de Troubadours voor ons op. In Dorpshuis de Juffrouw.

Tekst van redactie Groene Hart Koerier....

Uitgenodigd  door  de Zonnebloem   waren   deze   oudere   mensen  vanuit  heel  Rijnwoude  bijeen gekomen voor een gezellige middag. Vrijwilligers waren flink in touw geweest om voor  iedereen vervoer  te regelen.

De  afdelingen  Rijnwoude-Zuid  (Benthuizen    en    Hazerswoude-Dorp)  en  Rijnwoude-Noord  (Rijndijk en Koudekerk) hadden gezamenlijk  deze  middag  georganiseerd.  Het  vorige  jaar  had  de  Zonnebloem  op  de  ‘Beursvloer  Rijnwoude’  een  deal  gemaakt met het mannenkoor De Troubadours.  Het  koor  zou  komen zingen deze middag en de Zonnebloem  had  naast  haar  eigen  gasten,  ook  vertegenwoordigers   van   andere   afdelingen   uitgenodigd. Deze laatsten konden dan de sfeer proeven en op hun beurt ook weer de Troubadours  uitnodigen  voor  een  optreden in hun woonplaats.

En  een  gezellige  sfeer  was  het  zeker  daar  in  De  Juffrouw.  De  ruim  honderd  gasten  genoten  volop  van  de  bekende  liederen  die  het  mannenkoor  ten  gehore bracht. Nadat in de pauze lekkere  drankjes  waren  geschonken,  werd  de  sfeer  wat  losser. 

Er werd volop meegezongen en sommigen  waagden  zich  zelfs  aan de polonaise. Na afloop konden de meer dan twintig vrijwilligers terugkijken op een geslaagde middag en de organiserende   afdelingen   van  de  Zonnebloem  waren  blij  dat zij deze deal gemaakt hadden.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken