Belevenisboerderij Schieveen

donkerlamjpg

Zes gasten uit Benthuizen brachten samen met twee vrijwilligers een bezoek aan Belevenisboerderij Schieveen in Rotterdam.

De prachtige lentedag leende zich uitstekend voor een ochtend Belevenisboerderij Schieveen. En veel te beleven was er!
Na het autoritje uit Benthuizen ging een kopje koffie of een warme chocolademelk – uiteraard met iets lekkers – er wel in. Nadat de inwendige mens aan zijn trekken was gekomen ging het op de stal aan. Dat was genieten geblazen van de koeien, de geitjes, de schapen en vooral van de lammetjes. Die dartelden dat het een lieve lust was of dronken melk bij hun moeder.
Het lekkere zonnetje nodigde uit tot een wandeling over het erf, met kippen, een varken, pony’s en een paard. En wat was het leuk om de kindjes te zien spelen in de natuurspeeltuin. De ochtend kon niet worden afgesloten zonder een bezoek aan de landwinkel. Kazen, jams, honing, enz. Te veel om op te noemen. Wat een lekkere dingen. Sommigen konden de verleiding dan ook niet weerstaan en vertrokken huiswaarts met lekkere dingen in hun tas. Een welbestede ochtend was afgelopen

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken