Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Belevenisboerderij Schieveen

donkerlamjpg

Zes gasten uit Benthuizen brachten samen met twee vrijwilligers een bezoek aan Belevenisboerderij Schieveen in Rotterdam.

De prachtige lentedag leende zich uitstekend voor een ochtend Belevenisboerderij Schieveen. En veel te beleven was er!
Na het autoritje uit Benthuizen ging een kopje koffie of een warme chocolademelk – uiteraard met iets lekkers – er wel in. Nadat de inwendige mens aan zijn trekken was gekomen ging het op de stal aan. Dat was genieten geblazen van de koeien, de geitjes, de schapen en vooral van de lammetjes. Die dartelden dat het een lieve lust was of dronken melk bij hun moeder.
Het lekkere zonnetje nodigde uit tot een wandeling over het erf, met kippen, een varken, pony’s en een paard. En wat was het leuk om de kindjes te zien spelen in de natuurspeeltuin. De ochtend kon niet worden afgesloten zonder een bezoek aan de landwinkel. Kazen, jams, honing, enz. Te veel om op te noemen. Wat een lekkere dingen. Sommigen konden de verleiding dan ook niet weerstaan en vertrokken huiswaarts met lekkere dingen in hun tas. Een welbestede ochtend was afgelopen

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals