Mannenkoor de Troubadours

2018-feb-optreden-troubadours-57jpg

De Troubadours traden op voor Rijnwoude Noord en Zuid. Tekst welwillend aangeleverd door Jan Luuk van Dijk (Groene Hart Koerier)

Uitgenodigd  door  de Zonnebloem waren vele oudere mensen  vanuit heel Rijnwoude bijeen gekomen voor een gezellige middag. Vrijwilligers waren flink in touw geweest om voor  iedereen vervoer  te regelen.

De  afdelingen Rijnwoude-Zuid  (Benthuizen en Hazerswoude-Dorp)  en  Rijnwoude-Noord  (Rijndijk en Koudekerk) hadden gezamenlijk  deze  middag  georganiseerd.  Het vorige jaar had de Zonnebloem  op  de  ‘Beursvloer  Rijnwoude’  een  deal  gemaakt met het mannenkoor De Troubadours. 
Het koor  zou  komen zingen deze middag en de Zonnebloem  had  naast  haar  eigen  gasten, ook vertegenwoordigers van andere   afdelingen uitgenodigd. Deze laatsten konden dan de sfeer proeven en op hun beurt ook weer de Troubadours  uitnodigen  voor  een  optreden in hun woonplaats.

En een gezellige  sfeer  was  het  zeker  daar  in  Dorpshuis De  Juffrouw.  De  ruim  honderd  gasten  genoten  volop  van  de  bekende  liederen  die  het  mannenkoor  ten  gehore bracht. Nadat in de pauze lekkere  drankjes  waren  geschonken,  werd  de  sfeer  wat  losser. 

Er werd volop meegezongen en sommigen  waagden  zich  zelfs  aan de polonaise. Na afloop konden de meer dan twintig vrijwilligers terugkijken op een geslaagde middag en de organiserende   afdelingen   van  de  Zonnebloem  waren  blij  dat zij deze deal gemaakt hadden.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken