Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ik ga de hoofdprijs winnen!

rutger-uit-benthuizenjpg

Met veel overtuiging sprak Rutger deze woorden aan de Zonnebloemkraam op de Koningsmarkt in Benthuizen. In een klap wereldberoemd in Benthuizen !!

Zonnebloemen op de Koningsmarkt
Sinds jaar en dag staat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid op de Koningsmarkt in Benthuizen met zonnebloemen voor kinderen en volwassenen. Kinderen kunnen voor €0,50 een blaadje van de Zonnebloemen trekken en hebben altijd prijs. Volwassenen betalen €1,00 en hebben in 75 van de 100 gevallen prijs.

Zonnebloemwerk

De Zonnebloem staat op de Koningsmarkt om bekendheid te geven aan haar werk. De Zonnebloem richt zich op mensen met een lichamelijke beperking. Met de slogan “Er kan zoveel meer dan je denkt”, organiseert de afdeling Rijnwoude-Zuid activiteiten voor een grotere groep of, op maat, voor enkele gasten. Ook mensen die regelmatig huisbezoek fijn vinden, kunnen bij de Zonnebloem terecht.

Geslaagde dag

Veel bezoekers van de Koningsmarkt trokken een blaadje van de zonnebloem en kregen met een foldertje of in een gesprek informatie over het Zonnebloemwerk. Als dit ertoe leidt dat er een of meer mensen met een lichamelijke beperking kunnen genieten van leuke dingen en contacten met anderen, dan is de Koningsmarkt geslaagd.

Hoofdprijs

Bij de kinderzonnebloem was er dit jaar een hoofdprijs te winnen, namelijk een doos met Lego.
Rutger stond al even te kijken en vertelde zijn vriendjes dat hij de hoofdprijs ging winnen. Na een poosje afwachten waagde hij zijn kans. En wat gebeurt er? Hij trekt het blaadje met de hoofdprijs! Ook voor hem kan Koningsdag 2018 niet meer stuk. Rutger, het is je van harte gegund.

Nadere informatie: secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid (Benthuizen en Hazerswoude-D) telefoon 0172-586340, e-mail: secretariaatzonnebloem@tooten.nl. Kijk ook eens op https://www.zonnebloem.nl/rijnwoudezuid

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals