Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek Keukenhof mei 2018

2018-keukenhof-benthuizen-zonnebloem-4jpg

Vanuit Benthuizen bezochten vijf Zonnebloemgasten de Keukenhof. Een geslaagde kleinschalige activiteit.

Speciaal verzoek

Het was op een kleinschalig uitje naar de belevenisboerderij Schieveen, dat de Keukenhof ter sprake kwam. Wat zou het leuk zijn daar nog eens een keer heen te gaan. Zo gezegd, zo gedaan. Benthuizense vrijwilligers gingen aan de slag. Een datum werd geprikt, rolstoelen gereserveerd, afspraken met deelnemers gemaakt.

Het weer werkt mee.

Het uitstapje zou op 1 mei plaatsvinden, tenzij het zou regenen. De dagen voor de geplande datum werden de weerberichten nauwlettend in de gaten gehouden. Die waren niet best! Een alternatief programma werd bedacht.

Vlak voor het geplande vertrek was het nog steeds onduidelijk hoe het weer zou uitpakken. Een telefoontje naar deze en gene bracht aan het licht dat men toch het allerliefst naar de Keukenhof wilde. Met elkaar besloot men het erop te wagen. Het werd een prachtige dag, met ’s middags volop zon.

Een tien met een griffel……….

Vijf gasten en vier vrijwilligers genoten volop. De tuinen waren prachtig, de rolstoelen reden als een trein. Het weer klaarde geweldig op. Het was zelfs mogelijk lekker te picknicken met de door de vrijwilligers gesmeerde broodjes en krentenbollen. En ook de traktatie van een van de deelnemers vanwege haar verjaardag liet iedereen zich goed smaken.

Het allerleukst echter vonden deelnemers en vrijwilligers de onderlinge contacten. Hoe leuk ook groepsactiviteiten zijn, het is veel gemakkelijker en gezelliger met elkaar praten in een kleine groep, vond iedereen.

 ……..en een zoen voor de juffrouw

Dat het een geslaagde dag was blijkt wel uit wat een van de deelnemers zei: “Het is geweldig bij de Zonnebloem!” Dit liet zij spontaan vergezeld gaan met een dikke zoen voor een van de vrijwilligers.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals