Gezellig struinen in het tuincentrum

intratuin-kleinschalig-2018-mei-23-cw-05jpg

Twee Zonnebloemgasten en een vrijwilliger bezochten tuincentrum Intratuin, een kleinschalige activiteit.

De drie dames reden via een toeristische route, door Boskoop en Waddinxveen, naar de bestemming in Zevenhuizen.

Nog maar net de winkel ingelopen, of een van de dames had al een prachtige basket gescoord. Daarna natúúrlijk eerst koffie met een lekker gebakje! Er moest immers energie opgedaan worden voor het winkelen en het genieten van al die mooie bloemen. Dat hebben de dames zeker beiden gedaan! Mooie planten gekocht en ondertussen ook veel gepraat.

Bij de vissen werd even stilgestaan en werd er uitgerust op een bankje.

Dat lopen, kijken en praten maakte hongerig, dus tijd voor de lunch. De kaascroissant, soep en de frites smaakten goed, al moest er wel geholpen worden met het openen van de mayonaise.

Na de lunch nog langs de kamerplantenafdeling. Bij de kassa was de kar aardig vol. Er kon niets meer bij! Gelukkig was de kofferruimte van de auto groot genoeg; het paste allemaal! 

Naar huis langs een andere route. Via Moerkapelle weer terug in Hazerswoude-Dorp. De beide gasten waren héél tevreden met hun aankopen en de gezellige uurtjes samen. Ook de vrijwilliger vond de kleinschaligheid van deze activiteit heel gezellig en geslaagd.

Voor herhaling vatbaar!

(tekst en foto’s Cécile Weerheim-Colsen)

 

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken