Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Gezellig struinen in het tuincentrum

intratuin-kleinschalig-2018-mei-23-cw-05jpg

Twee Zonnebloemgasten en een vrijwilliger bezochten tuincentrum Intratuin, een kleinschalige activiteit.

De drie dames reden via een toeristische route, door Boskoop en Waddinxveen, naar de bestemming in Zevenhuizen.

Nog maar net de winkel ingelopen, of een van de dames had al een prachtige basket gescoord. Daarna natúúrlijk eerst koffie met een lekker gebakje! Er moest immers energie opgedaan worden voor het winkelen en het genieten van al die mooie bloemen. Dat hebben de dames zeker beiden gedaan! Mooie planten gekocht en ondertussen ook veel gepraat.

Bij de vissen werd even stilgestaan en werd er uitgerust op een bankje.

Dat lopen, kijken en praten maakte hongerig, dus tijd voor de lunch. De kaascroissant, soep en de frites smaakten goed, al moest er wel geholpen worden met het openen van de mayonaise.

Na de lunch nog langs de kamerplantenafdeling. Bij de kassa was de kar aardig vol. Er kon niets meer bij! Gelukkig was de kofferruimte van de auto groot genoeg; het paste allemaal! 

Naar huis langs een andere route. Via Moerkapelle weer terug in Hazerswoude-Dorp. De beide gasten waren héél tevreden met hun aankopen en de gezellige uurtjes samen. Ook de vrijwilliger vond de kleinschaligheid van deze activiteit heel gezellig en geslaagd.

Voor herhaling vatbaar!

(tekst en foto’s Cécile Weerheim-Colsen)

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals