Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zeg het met bloemen!

bloemsteken-florale-mei-2018-kleinschalig-17jpg

Zes dames aan tafel bij een bloemist leveren aan het eind van de ochtend zes geweldige bloemstukjes op.

================  =================

Maandagmorgen gingen we met zes dames en een vrijwilligster bloemstukjes maken.

In bloemenboetiek Florale op het Ambachtsplein te Hazerswoude-dorp ontving Ale Langhout ons met een kopje koffie en een lekker koekje.

Het zelf meegebrachte bakje of schaaltje werd door Ale gevuld met nat steekschuim oase.

Op tafel werden diverse bloemen, bladeren, takjes en werkmateriaal gelegd en konden we beginnen met het creëren van het bloemstukje. Door het zien van deze mooie bloemen en takjes werd iedereen enthousiast en wilden gelijk beginnen.

Na wat uitleg en hulp gingen we aan de slag. Enkele dames begonnen voorzichtig met het insteken van een roos of gerbera en andere vulden de schaaltjes al snel met leuke fresia’s of takjes met mooie bladeren.
Terwijl we druk bezig waren met het insteken van bloemen werd er toch gezellig gebabbeld. Heel leuk om te zien hoe we allemaal met dezelfde bloemen een totaal ander stukje konden maken.

Het werd een vrolijke tafel met geweldig mooie bloemstukjes, maar bovenal genoten we allemaal van deze gezellige ochtend.

(Tekst: Greet Rempt, foto’s: Cécile Weerheim-Colsen)

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals