Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Lange Tafel in Benthuizen

2018-delangetafel-benthuizen-2jpg

Negen keer per jaar organiseren Allcura, TOM in de Buurt en Zonnebloem Rijnwoude-Zuid een gezellig diner bij De Tas.


============================================

“Heel gezellig!” “Ontzettend lekker!” Dat hoor je regelmatig over De Lange Tafel in Benthuizen. Geen wonder dat met déze mond-tot-mondreclame het aantal gasten langzaam toeneemt.

Van januari tot en met juni en van september tot en met november vindt er maandelijks een diner plaats in De Tas. Iedereen uit Benthuizen die graag eens samen met anderen eet kan hier terecht. In de praktijk zijn het vooral senioren die er gebruik van maken. Het zijn vaak alleenstaanden, die het niet gezellig vinden thuis of elders in hun eentje aan tafel te zitten.

De dinergasten laten zich iedere maand graag verrassen door de kok van De Tas. Een voorgerecht, een hoofdgerecht en een toetje; steeds wisselend, maar iedere keer even lekker.

Het draait niet alleen om eten, maar ook om gezelligheid. Dat die er is, blijkt keer op keer uit de reacties van de deelnemers. En wat ook zo leuk is, er worden nieuwe kennissen gemaakt. Want waarom zou je die mevrouw of mijnheer waarmee je ze prettig hebt zitten praten niet een keertje uitnodigen op de koffie?

Bent u na dit verhaal geïnteresseerd geraakt, dan kunt u zich voor deelname aan een maaltijd aanmelden via telefoonnummer 088 9004567 of via team.rijnwoude@tomindebuurt.nl.

Foto’s: Jeanette Blijleven

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals