De Lange Tafel in Benthuizen

2018-delangetafel-benthuizen-2jpg

Negen keer per jaar organiseren Allcura, TOM in de Buurt en Zonnebloem Rijnwoude-Zuid een gezellig diner bij De Tas.


============================================

“Heel gezellig!” “Ontzettend lekker!” Dat hoor je regelmatig over De Lange Tafel in Benthuizen. Geen wonder dat met déze mond-tot-mondreclame het aantal gasten langzaam toeneemt.

Van januari tot en met juni en van september tot en met november vindt er maandelijks een diner plaats in De Tas. Iedereen uit Benthuizen die graag eens samen met anderen eet kan hier terecht. In de praktijk zijn het vooral senioren die er gebruik van maken. Het zijn vaak alleenstaanden, die het niet gezellig vinden thuis of elders in hun eentje aan tafel te zitten.

De dinergasten laten zich iedere maand graag verrassen door de kok van De Tas. Een voorgerecht, een hoofdgerecht en een toetje; steeds wisselend, maar iedere keer even lekker.

Het draait niet alleen om eten, maar ook om gezelligheid. Dat die er is, blijkt keer op keer uit de reacties van de deelnemers. En wat ook zo leuk is, er worden nieuwe kennissen gemaakt. Want waarom zou je die mevrouw of mijnheer waarmee je ze prettig hebt zitten praten niet een keertje uitnodigen op de koffie?

Bent u na dit verhaal geïnteresseerd geraakt, dan kunt u zich voor deelname aan een maaltijd aanmelden via telefoonnummer 088 9004567 of via team.rijnwoude@tomindebuurt.nl.

Foto’s: Jeanette Blijleven

 

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken