Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vier maal op Zonnebloemvakantie

marian-2jpgjpg

Vier gasten, twee bestemmingen. De eerste Zonnebloemvakanties nieuwe stijl zijn geweest en voor herhaling vatbaar.

Jarenlang werden de Zonnebloemvakanties tot volle tevredenheid nationaal georganiseerd. Maar tijden veranderen. Mensen zijn individualistischer geworden en wilden vakanties die meer voldeden aan hun eigen behoefte. Nationale Vereniging De Zonnebloem speelde daarop in door de organisatie van vakanties te decentraliseren naar regio’s en afdelingen.

Een samenwerkingsverband van de regio’s Alphen aan den Rijn, Gouda en Krimpenerwaard pakte de handschoen op en organiseerde in 2018 vier vakanties.

Vier gasten van de afdeling Rijnwoude-Zuid gingen op vakantie.

Twee gasten, een uit Benthuizen en een uit Hazerswoude-Dorp, kozen voor een vijfdaagse in het geheel verzorgde vijfsterren groepshotel “Bosgoed” in Lunteren. Zij verbleven daar in de periode 28 mei – 2 april 2018. Hun ervaringen liepen uiteen van redelijk naar de zin met kanttekeningen tot heel enthousiast. Een tegenvaller voor een van de gasten was dat de avonden, in tegenstelling tot vroeger, niet waren ingevuld en men zich zelf moest vermaken. Beide gasten vonden de uitstapjes leuk, de omgeving prachtig en de zorg van de vrijwilligers geweldig.

Het is, als je al vaker mee bent geweest, duidelijk even wennen die nieuwe opzet van de vakantie.

Twee personen uit Hazerswoude-Dorp, een echtpaar, gingen met 6 gasten van andere afdelingen van 9 tot en met 13 juli naar een aangepaste vakantiewoning, “t Haerderhuys” in Doornspijk. De groep zorgde zelf voor alle maaltijden. Het echtpaar heeft genoten! Vooral enthousiast waren beiden over de mooie boottocht over het IJsselmeer. Hun conclusie : “volgend jaar willen wij weer graag mee”.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals