Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

VIP-ontvangst bij het Plantarium

2018-plantarium-vip-ontvangst-1jpg

Het College van B en W van Alphen aan den Rijn nodigde de inwoners van de gemeente uit voor "Plantarium bij night". Zonnebloem Rijnwoude-Zuid ging op de uitnodiging in.

Op de vraag aan Zonnebloemgasten van de afdeling Rijnwoude-Zuid wat zij graag eens zouden willen doen, gaven enkelen aan het Plantarium - dé internationale vakbeurs voor de boomkwekerij - te willen bezoeken. Het Plantarium ligt tussen Boskoop en Hazerswoude-dorp.

Jan van Driel – een van de Zonnebloemdeelnemers aan de avond georganiseerd voor inwoners van de gemeente – doet verslag van het bezoek.

“Donderdag 23 augustus 2018 om 8 uur, waren wij uitgenodigd door de Zonnebloem voor een bezoek aan het Plantarium.

Bij binnenkomst werden wij ontvangen door B en W. Alphen aan den Rijn, met een flesje water en een muntje voor een consumptie werden wij door een gids rondgeleid langs alle stands van bloemen en planten; de een nog mooier dan de ander. Met allemaal producten die verhandeld worden vanuit het I.T.C.

Rozen heesters coniferen, veel nieuwe soorten, maar er waren ook veel bedrijven die duurzaam werken met water en energie.

Na alles bezichtigd te hebben, nog even met de leiding van de Zonnebloem een consumptie genoten en nog nagepraat over de prachtige tentoonstelling, gingen we huiswaarts. Bij de uitgang kregen we ieder een prachtige plant mee

Het was echt de moeite waard

Jan van Driel.”

De andere Zonnebloemgasten en de vrijwilligers waren het helemaal met Jan eens.

Foto’s Cécile Weerheim

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals