Een nat pak bij Feyenoord – Utrecht.

2018-sep-feyenoord-fc-utrecht-kleinschalig-6jpg

Twee hoogbejaarde Zonnebloemgasten en twee vrijwilligers – ook niet meer zo piep – bezochten de wedstrijd Feyenoord – FC Utrecht.

De Provinciale Zonnebloem biedt al heel veel jaren Zonnebloemgasten die van voetballen houden de gelegenheid een thuiswedstrijd van Feyenoord te bezoeken. Op 23 september 2018 was het zover voor twee Zonnebloemgasten – 87 en 91 jaar - van Rijnwoude-Zuid. Samen met twee vrijwilligers – eveneens een aantal leeftijdskruisjes achter hun naam – bezochten zij de wedstrijd Feyenoord - FC. Utrecht.

Alles was perfect geregeld, met de invalidenparkeerkaart van een van de begeleiders kon vlakbij geparkeerd worden, de opvang en begeleiding waren prima. Een ding hadden de organisatoren echter niet in de hand: het weer. Tjonge, tjonge, wat regende het. En geen overdekte zitplaatsen. Dat betekende snel een nat pak, want de door een vrijwilliger meegenomen deken bood hiervoor geen uitkomst. De Zonnebloemers genoten ondanks dat van de wedstrijd. Zij zagen hoe Dick Advocaat, die oude rot, zich druk maakte om de slechtprestaties van FC Utrecht. En hoe vlak voor het einde Robin van Persie Feyenoord met 1-0 de overwinning bezorgde. Met ook nog de koffie en de gevulde koeken die de vrijwilligers hadden meegebracht kon de middag niet meer stuk.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken