Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een nat pak bij Feyenoord – Utrecht.

2018-sep-feyenoord-fc-utrecht-kleinschalig-6jpg

Twee hoogbejaarde Zonnebloemgasten en twee vrijwilligers – ook niet meer zo piep – bezochten de wedstrijd Feyenoord – FC Utrecht.

De Provinciale Zonnebloem biedt al heel veel jaren Zonnebloemgasten die van voetballen houden de gelegenheid een thuiswedstrijd van Feyenoord te bezoeken. Op 23 september 2018 was het zover voor twee Zonnebloemgasten – 87 en 91 jaar - van Rijnwoude-Zuid. Samen met twee vrijwilligers – eveneens een aantal leeftijdskruisjes achter hun naam – bezochten zij de wedstrijd Feyenoord - FC. Utrecht.

Alles was perfect geregeld, met de invalidenparkeerkaart van een van de begeleiders kon vlakbij geparkeerd worden, de opvang en begeleiding waren prima. Een ding hadden de organisatoren echter niet in de hand: het weer. Tjonge, tjonge, wat regende het. En geen overdekte zitplaatsen. Dat betekende snel een nat pak, want de door een vrijwilliger meegenomen deken bood hiervoor geen uitkomst. De Zonnebloemers genoten ondanks dat van de wedstrijd. Zij zagen hoe Dick Advocaat, die oude rot, zich druk maakte om de slechtprestaties van FC Utrecht. En hoe vlak voor het einde Robin van Persie Feyenoord met 1-0 de overwinning bezorgde. Met ook nog de koffie en de gevulde koeken die de vrijwilligers hadden meegebracht kon de middag niet meer stuk.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals