Klein maar fijn bij Clemens

2018-kleinschalig-egelantier-lunch-sept-3jpg

Opnieuw een kleinschalige activiteit. Zes gasten en twee vrijwilligers ontmoetten elkaar voor een gezellige en uitstekend verzorgde lunch bij de Egelantier.

Het was voor gasten en vrijwilligers even wennen, een activiteit met acht personen in plaats van met een groep van wel 40 gasten. En spannend was het ook, want niet iedereen kende elkaar. Maar het ijs was bij een aperitiefje – voor de meesten een glaasje witte wijn - gauw gebroken. De ovale tafel, waaraan je zo gemakkelijk met iedereen kon praten, deed de rest. “Weet je wel, toen en toen…..” en ook “Die ken je toch wel ….?” Met een paar honderd jaar aan tafel zijn er veel herinneringen uit te wisselen.

Niet te vergeten ook de heerlijke viergangen lunch. Een kopje soep, brood met een gebakken eitje en kaas, twee kleine broodjes en een heerlijk toetje. Dat alles met een glas (karne)melk of een kop koffie erbij. Heerlijk! De bijna drie uur die de lunch duurde vlogen voorbij.

Aan het eind waren de gasten het met elkaar eens: bij een kleinschalige activiteit heb je écht contact met elkaar.
Vrijwilligers en gasten waren het unaniem met elkaar eens: Voor herhaling vatbaar!

Foto's Joan Tooten

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken