Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bedrijfsuitje voor Zonnebloemgasten

madurodam-en-ing-okt-2018-19jpg

Negen Zonnebloemgasten uit Benthuizen en Hazerswoude-Dorp zijn samen met evenveel medewerkers van ING een middag naar Madurodam geweest.

Een ander bedrijfsuitje

Sinds enkele jaren biedt de Nationale Vereniging de Zonnebloem bedrijven de mogelijkheid hun bedrijfsuitje op een andere manier in te vullen. Bedrijven die hun steentje willen bijdragen aan de maatschappij kunnen een groepje medewerkers inzetten als vrijwilliger voor één dag. Zonnebloem Rijnwoude-Zuid heeft daar graag op ingespeeld.

Leuke jongelui

Op een prachtig zonnige vrijdagmiddag in oktober reden drie auto’s met Zonnebloemgasten naar Den Haag om daar om 13:00 uur de eendagsvrijwilligers van ING te ontmoeten. Best wel spannend om een middag met onbekenden op pad te gaan. Maar het ijs was bij een kopje koffie met gebak al snel gebroken. Leuke jongelui, vonden de dames van de Zonnebloem. Ach, een beetje zoals hun kleinzoons en –dochters.

Overal zonnebloemen

Al snel waaierden de gasten met hun ING-vrijwilligers uit over het park. Dat kleurde op heel veel plekken geel van de zonnebloemen op de jassen van de gasten. Aan niets was te merken dat de degenen die in de rolstoel zaten en zij die deze duwden elkaar pas een klein uurtje kenden. De gesprekken waren heel geanimeerd. Op veel plaatsen werd stilgestaan. Om treinen te spotten, om windmolens te laten draaien of handen uit de mouwen te steken bij de Rotterdamse havens. Maar aan beats mixen á la Armin van Buuren waagden de dames zich niet. Daarvoor vonden ze zich toch wel wat te oud.

Geweldige middag

Voordat men het in de gaten had was de middag voorbij. Bij het afscheidsdrankje werden vrolijke verhalen uitgewisseld. “Mens, wat was het donker daar in Nieuw Amsterdam”, zoals New York in de 17e eeuw heette.”Griezelig ook met die kanonsgeluiden, ik ga er niet meer in”. Maar mevrouw kon er hartelijk om lachen.
Rond vijven was het tijd om afscheid te nemen. Zowel de jongelui van ING als de oudere dames van de Zonnebloem waren unaniem van mening dat het een geweldige middag was geweest!

www.zonnebloem.nl/rijnwoudezuid

Foto: Margôt Koolmees-Wienen

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals