De Egelantier in de herhaling

egeljpg

En weer viel een lunch bij de Egelantier in Hazerswoude-Dorp geweldig in de smaak.

Opnieuw genoten zes Zonnebloemdeelnemers en twee vrijwilligers van een lunch bij de Egelantier. Een beetje benieuwd hoe het zou zijn, arriveerden de gasten die donderdag tegen half twaalf in het Hazerswoudse etablissement. De ovale tafel stond uitnodigend klaar. Gezellig, zo kon je iedereen zien en kon iedereen de gesprekken volgen. Het duurde dan ook niet lang voordat er een geanimeerde sfeer ontstond.

Na een drankje vooraf kwam de soep op tafel; heerlijke bospaddenstoelen- of tomatensoep. Daarna werd er voor alle disgenoten een boterhammetje met ei geserveerd. Zegt u maar hoe u het hebben wilt: gebakken met ham of met kaas of allebei misschien?  Na het ei kwam het minibroodje met zalm, dat er ook weer voortreffelijk uit zag en dito smaakte. En ook de laatste ronde mocht er zijn, een heerlijk broodje vlees. Een echte viergangenlunch!

De gesprekken gingen over van alles en nog wat, waarbij Hazerswoudse zaken de hoofdmoot vormden. En natuurlijk kwam ook de Zonnebloem aan bod. Eén ding werd duidelijk, soms zijn groepsactiviteiten met zo’n veertig deelnemers leuk. Soms is het leuker om met enkele mensen samen iets te doen. Daarom is het fijn dat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid beide mogelijkheden kent.

Na een laatste kopje koffie was de lunch dan toch echt afgelopen. “Heel gezellig”, “goed verzorgd”, “boven verwachting”, dat waren de woorden die bij het afscheid klonken. Kortom: complimenten aan Clemens en zijn mensen.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken