50 jaar Zonnebloemregio Alphen ad Rijn

jubileumfeest-aarlanderveen-nov18-cw-2jpg

Met een feest voor 200 gasten vierde de Zonnebloemregio dat zij Abraham heeft gezien.

Een vijftigjarig jubileum wil je niet zomaar voorbij laten gaan. Maar hoe geef je een feest voor honderden Zonnebloemgasten en – vrijwilligers uit je regio? Het Regiobestuur heeft dat uitstekend aangepakt. Er was een locatie die aanzienlijk groter was dan gebruikelijk. De beschikbare plaatsen werden over de afdelingen verdeeld.

Zonnebloem Rijnwoude-Zuid kreeg 15 toegangskaarten. Op haar beurt heeft de afdeling elf deelnemers uitgenodigd, die met vier vrijwilligers aan het stuur afreisden naar Muziek- en partycentrum Studio Oosterman in Aarlanderveen. Daar aangekomen was het met 200 mensen behoorlijk druk. Al snel was het een gezellig geroezemoes. De twee consumptiemunten die waren uitgereikt zullen daar ook wel aan bijgedragen hebben.

Aan het begin van het feest reikte de voorzitter twee Zonnebloemspelden uit, een gouden voor Wil van den Burg, bestuurslid activiteiten. Een zilveren voor Bert van der Vlist, secretaris. Beiden hebben jarenlang de activiteiten van de Regio georganiseerd. Wil en Bert, gefeliciteerd, jullie hebben het verdiend!

De verwachtingen van onze gasten waren hoog gespannen; bijzonder leuk om de liedjes van vroeger weer eens te horen, gezongen door professionele zangeressen in leuke jurken van toen. De optredens waren anders dan anders. Nu eens niet op een toneel, maar het trio ging van tafel tot tafel. Juist dat viel tegen: door de drukte waren de liedjes niet te verstaan, zelfs niet als ze bij jouw tafel werden gezongen. Heel jammer! Het eten maakte veel goed; een heerlijke barbecue en nog lekkerder salades.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken