De Kerstmarkt houden we erin.

2018dec6-bezoek-bosrand-door-benthuizen-2jpg

Op twee verschillende dagen bezochten zeven Zonnebloemgasten uit Benthuizen samen met enkele vrijwilligers de Kerstmarkt van Tuincentrum De Bosrand.

In de kersttijd heeft een tuincentrum altijd extra glans, de kerstdorpjes, de glanzende ballen, de sneeuwpopjes en engeltjes, het hele tuincentrum schittert! Altijd leuk om er eens op je gemak rond te neuzen. Twee groepjes van bij elkaar zeven Zonnebloemdeelnemers gingen naar de Bosrand en hebben genoten.

Er moest een hele verhuizing op touw gezet worden om te zorgen dat alle deelnemers op hun gemakje konden winkelen. Twee rollators en een rolstoel werden in de auto’s geperst, maar het is gelukt!
De dames - de heren lieten verstek gaan - hebben heerlijk lopen snuffelen en allerhande kerstversiering in de hand gepakt. Maar daar bleef het niet bij. Er werd ook gekocht. Een kerstster, maar daar hoort natuurlijk een pot om. En “Wat zijn die kersttaken met LED-verlichting mooi; die neem ik ook een paar.” Dan blijkt dat je in een rolstoel op je schoot toch best veel kunt vervoeren.

Bij de koffie en thee, met iets lekkers erbij natuurlijk, werd volop gekletst. Tot over scheldnamen aan toe.
Het was zó gezellig, dat één van de gasten wel de hele dag had willen blijven. De conclusie lag dan ook voor de hand: volgend jaar weer! En zo werd afgesproken.

Foto’s Jeanette Blijleven

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken