Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Kerstmarkt houden we erin.

2018dec6-bezoek-bosrand-door-benthuizen-2jpg

Op twee verschillende dagen bezochten zeven Zonnebloemgasten uit Benthuizen samen met enkele vrijwilligers de Kerstmarkt van Tuincentrum De Bosrand.

In de kersttijd heeft een tuincentrum altijd extra glans, de kerstdorpjes, de glanzende ballen, de sneeuwpopjes en engeltjes, het hele tuincentrum schittert! Altijd leuk om er eens op je gemak rond te neuzen. Twee groepjes van bij elkaar zeven Zonnebloemdeelnemers gingen naar de Bosrand en hebben genoten.

Er moest een hele verhuizing op touw gezet worden om te zorgen dat alle deelnemers op hun gemakje konden winkelen. Twee rollators en een rolstoel werden in de auto’s geperst, maar het is gelukt!
De dames - de heren lieten verstek gaan - hebben heerlijk lopen snuffelen en allerhande kerstversiering in de hand gepakt. Maar daar bleef het niet bij. Er werd ook gekocht. Een kerstster, maar daar hoort natuurlijk een pot om. En “Wat zijn die kersttaken met LED-verlichting mooi; die neem ik ook een paar.” Dan blijkt dat je in een rolstoel op je schoot toch best veel kunt vervoeren.

Bij de koffie en thee, met iets lekkers erbij natuurlijk, werd volop gekletst. Tot over scheldnamen aan toe.
Het was zó gezellig, dat één van de gasten wel de hele dag had willen blijven. De conclusie lag dan ook voor de hand: volgend jaar weer! En zo werd afgesproken.

Foto’s Jeanette Blijleven

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals