Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Gezellig Kerstsamenzijn van Zonnebloemgasten

kerstbrunch-2018-weerheim-cewe-3jpg

Voor het derde jaar op rij waren er in Hazerswoude-Dorp kleinschalige Kerstbrunches voor Zonnebloemgasten.

Verdeeld over twee dagen stond bij drie vrijwilligsters de deur ver open om Zonnebloemgasten te ontvangen voor een Kerstbrunch. Samen met een collega-vrijwilligster werden de gasten in een sfeervol aangekleed Kersthuis in de watten gelegd.

Op elk adres zaten acht personen om de feestelijk gedekte tafel. De meeste disgenoten waren ver over de 80 en zelfs enkelen boven de 90 jaar. Met z’n allen rondom één tafel waren de contacten snel gelegd. Gesprekken werden gevoerd met een buurman of buurvrouw, maar regelmatig ook was de hele tafel bij het gesprek betrokken. Het was zó geanimeerd, dat niemand de bel hoorde, die de komst van de fotograaf aankondigde.

Ondertussen zorgden de beide gastenvrouwen voor de inwendige mens. Van een hapje en een drankje - “doe nog maar een wijntje, dat praat zo lekker “- via een soepje, een hoofdgerecht van kip met champignons, tot een toetje van ijs met slagroom. De aanwezigen lieten het zich goed smaken!

De ingrediënten waren ingekocht bij Albert Heijn Beugelsdijk en werden door Onno feestelijk overhandigd. Doordat hij daarbij tot genoegen van de Zonnebloem een mooie korting aanbood, konden prijzen voor de gasten laag blijven.

Al met al waren het drie geslaagde bijeenkomsten. Dat bleek wel uit het feit dat op een van de adressen de gasten pas na vieren vertrokken.

Foto’s  Cécile Weerheim, Margôt Koolmees, Erna Voets, Joan Tooten

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals