Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kersttaptoe in Leiden, een succes volgens onze gasten

taptoe-leiden-8dec2018-mako-2jpg

In december zijn er diverse activiteiten in het teken van Kerstmis. Dit keer de International Military Christmas Tattoo, ofwel gewoon de Kersttaptoe

De Regiotaxi’s reden zaterdagmiddag af en aan bij het Evenementen en Congres Centrum bij Holiday Inn in Leiden. Uit de hele regio kwamen bezoekers naar de middageditie van de Kersttaptoe. Mensen met een beperking konden tegen een aantrekkelijk tarief deze voorstelling bijwonen.

De rolstoelgasten van onze afdeling waren lekker vroeg en zaten dus eerste rij. Jammer genoeg konden vanwege de vele rolstoelers – meer dan 80 - niet alle Hazerswoudse gasten bij elkaar zitten. Maar door de prachtige show verdween deze teleurstelling snel naar de achtergrond.

Onder toeziend oog van de Kerstman en zijn vrouw traden diverse binnen- en buitenlandse muziekkorpsen op.
Tijdens het optreden van de sopraan Emma Brown uit Engeland was de zaal muistil. Veel toehoorders waren zeer ontroerd door het door haar gezongen Ave Maria.
Indrukwekkend ook waren de doelzakkerspelers. Kortom, een gevarieerd programma voor een enthousiast publiek. Ook de Hazerswoudse Zonnebloemers vonden het een geweldige middag.

Onze gasten Marian en Wim van Rijk waren ook onder de toeschouwers. Dat zij genoten hebben blijkt wel uit de brief van Marian:
“Wim en ik wilden jullie even bedanken voor de gezellige middag bij Holiday Inn. Wat was dat leuk en gezellig”. Ik zag dat iedereen zat te genieten van al die muziekkorpsen. Dat was helemaal te gek. Onwijs gezellig was dat. Ik heb ook heel hard geklapt. En ook geroepen en geschreeuwd. Als dit weer een keertje komt, willen ik en mijn man wel weer mee.”

Foto’s: Mieke Kortekaas, Margôt Koolmees, Cécile Weerheim, Greet Rempt en Mariska Kerkvliet
Video: Greet Rempt

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals