Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Drukke Nieuwjaarsbijeenkomst 2019

zonnebloem-nieuwjaar-2019-benthuizen-9jpg

De muziek op de Nieuwjaarsbijeenkomst werd dit jaar verzorgd door de Benthuizense gast mevrouw Paul

Net als andere jaren gaven ook nu weer veel Zonnebloemgasten acte de presence. Met een kleine 100 gasten was de zaal van de Hoeksteen in Benthuizen gezellig vol.

Dit jaar eens geen optreden van een professional en geen spel. Het entertainment werd verzorgd uit eigen gelederen. Mevrouw Alie Paul, sinds enige tijd Zonnebloemgast, speelde enkele keren prachtige muziek op de synthesizer. Natuurlijk was er op sommige momenten ook gelegenheid om mee te zingen. Ondertussen vertoonde een van de vrijwilligers op een groot scherm foto’s van activiteiten van de afgelopen jaren. Daarmee ging een wens van veel gasten om nog eens terug te kijken in vervulling. Maar velen keken maar met een schuin oog; het was veel te gezellig met de gesprekken aan de tafels.
Natuurlijk waren er ook sprekers; de voorzitter die kort terugkeek op het afgelopen jaar en de bestuursleden activiteiten, die vertelden over de gastenwensen voor 2019. In de rubriek "Nieuws" leest u hier meer over.

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals