Drukke Nieuwjaarsbijeenkomst 2019

zonnebloem-nieuwjaar-2019-benthuizen-9jpg

De muziek op de Nieuwjaarsbijeenkomst werd dit jaar verzorgd door de Benthuizense gast mevrouw Paul

Net als andere jaren gaven ook nu weer veel Zonnebloemgasten acte de presence. Met een kleine 100 gasten was de zaal van de Hoeksteen in Benthuizen gezellig vol.

Dit jaar eens geen optreden van een professional en geen spel. Het entertainment werd verzorgd uit eigen gelederen. Mevrouw Alie Paul, sinds enige tijd Zonnebloemgast, speelde enkele keren prachtige muziek op de synthesizer. Natuurlijk was er op sommige momenten ook gelegenheid om mee te zingen. Ondertussen vertoonde een van de vrijwilligers op een groot scherm foto’s van activiteiten van de afgelopen jaren. Daarmee ging een wens van veel gasten om nog eens terug te kijken in vervulling. Maar velen keken maar met een schuin oog; het was veel te gezellig met de gesprekken aan de tafels.
Natuurlijk waren er ook sprekers; de voorzitter die kort terugkeek op het afgelopen jaar en de bestuursleden activiteiten, die vertelden over de gastenwensen voor 2019. In de rubriek "Nieuws" leest u hier meer over.

 

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken