Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een mooie Kersttafel

kerstbrunch-2018-vdberg-joto-7jpg

Er waren drie Kerstbrunches. Een van de gasten vertelt hoe feestelijk en gezellig het was.

Op dinsdag 11 december was er namens de Zonnebloem een kleinschalige Kerstbrunch bij een vrijwilliger thuis. Deze keer was het bij Clema van den Berg. Er waren acht personen uitgenodigd. Zes dames en twee heren.

Om 11:30 werden we welkom geheten door de gastvrouwen Clema van den Berg en Erna Voets.We kwamen de kamer in, die prachtig in Kerstsfeer was versierd. Ook een mooi gedekte tafel.

Na eerst met iedereen kennis gemaakt te hebben, werd het glas geheven op een mooie dag en goede kerstdagen. Daarna waren er heel wat aangename gesprekken, soms verrassende. Ook werd er van vroeger opgehaald. Tussendoor werd er door de dames de Kerstbrunch geserveerd, wat we ons allen lekker lieten smaken. Het was ook heerlijk!
We kwamen er ook achter dat van de acht genodigden, er vier 91 jaar waren!

De dag kwam helaas ten einde, maar niet voordat we nog een kopje koffie of thee kregen met lekkere Kerstchocola.

Namens allen wil ik de gastvrouwen nomaals heel hartelijk danken voor deze fijne dag.

Leny van der Werf-van Schaik, 91 jaar

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals