Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een gezellige stamppottenmiddag

stamppotten-in-de-regenboog-feb-2019-21jpg

Wat eten jullie vandaag? Stamppot! Stamppot! Stamppot! Echt wel!

En dat was ook zo! De Zonnebloem hield op 20 februari 2019 een stamppotmiddag. Daarvoor kwamen 37 mannen en vrouwen, allen gast van de Zonnebloem, naar de Regenboog in Hazerswoude-Dorp.

Het aperitiefje viel goed in de smaak en zorgde voor een gezellig geroezemoes. Dat viel stil toen de stamppotten binnenkwamen. Er was keus uit drie soorten: andijvie met ui en spek en een gehaktbal, boerenkool met rookworst en jus of hutspot met een sudderlapje. En alle drie met jus, voor in het bekende kuiltje. De aanwezigen lieten het zich goed smaken.

Het viel niet mee om met een volle maag de grijze cellen te activeren voor het woordritsen onder leiding van de voorzitter van de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid. Bij dit puzzelspel zet je steeds één woord tussen twee woorden in, zodat je twee nieuwe woorden krijgt. Dat tussen “broek” ------“geld”, het woord “zak hoort, waardoor je “broekzak” en “zakgeld” krijgt, zagen de meeste mensen snel. Moeilijker werd het bij “televisie” ------“valk. Je hoorde hier en daar de hersens kraken, maar de oplossing “toren” werd met elkaar wel gevonden. Uit de volledig ingevulde formulieren werd de hoofdprijs getrokken, een Micobon t.w.v. €7, 50. Die kwam terecht in Hazerswoude. De poedelprijs werd getrokken uit de onvolledig ingevulde formulieren. Het doosje Celebrations ging naar Benthuizen.
Al met al was het een lekkere en gezellige middag.

Foto: Margôt Koolmees-Wienen

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals