Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Met Pasen een leuk bloemstukje op tafel

paasstukje-1jpg

Wilt u weten hoe u dat doet? Kijk en lees hier hoe zes Zonnebloemgasten creatief aan de slag zijn geweest.

Op een van de eerste voorjaarsdagen na een stormachtige tweede week van maart togen twee Zonnebloemvrijwilligers samen met zes gasten uit Benthuizen naar “Gewoon bij Winny” in Hazerswoude-Dorp om een Paasstukje te maken. De binnenkomst was al feestelijk met een roze geruit tafelkleed en roze servies. En niet te vergeten, de befaamde taarten van Ria: appeltaart, kokostaart en bokkenpoottaart. Kiezen was niet nodig, gewoon van elk een stukje.

Na dit lekkere begin ging het groepje aan de slag met ……een kop en schotel. De dames kregen uitleg, en soms een beetje hulp, van een mevrouw die jarenlang bij een bloemist heeft gewerkt.

Het begin van het stukje vormde het schoteltje, waar een nestje van houtwol op werd gemaakt. Een prima basis voor een kopje met oase. Daarna werd naar hartenlust versierd. Eitjes, een veertje, een houten bloemetje op het schoteltje. Of liever een paaskuikentje? Wat je maar wilde. In het kopje kwam een groene onderlaag van klimop, takjes en eucalyptusblad. Daarna was het de keus aan de makers. Een voorjaarsbolletje, chrysantjes of toch liever een plantje erbij. De resultaten waren verschillend, maar iedereen, een Crea Bea of niet, nam een leuk stukje mee naar huis.
Het was een gezellige middag, met leuke gesprekken in een klein groepje en ook nog met iets om mee naar huis te nemen.

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals