Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een geweldige avond!

2019-toneel-dejuffrouw-2jpg

De toneelavond van TOV door het oog van een Zonnebloemgast.

Wat een geweldige avond!

Met een uitnodiging van de Zonnebloem naar een toneelvoorstelling van T.O.V.
Nou, het was echt zo je het uitspreekt, tof !! Geweldige spelers die in hun spel het hele dorp erbij haalden.
Prachtige plaatsen gereserveerd voor de Zonnebloem.

Tijdens de pauze werden er lootjes verkocht. Daar doet iedereen aan mee, want dat hebben ze nodig om de kas te spekken. Ik neem een bundeltje gele lootjes, omdat dat een kleur is waar ik niets mee heb.
Laat ik nou een prijs winnen. Drie prachtige lavendelplanten. Nou, voor mij was dat de hoofdprijs. Ik was er zo blij mee. Ze staan op mijn balkon; ik geniet ervan. Maar dat was nog niet alles.
Daarna won ik nog echt de hoofdprijs. Een theaterbon van €75,00. Niet te geloven! Dat maak je nooit meer mee.

Nou, dit is mijn verhaal. T.O.V. bedankt voor jullie mooie spel.
Zonnebloem bedankt voor de mooie avond.

Riet van der Werf-Bakker

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals