Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Enthousiasme voor bloemschikken bij Florale

bloemschikken-bij-ale-april-2019-6jpg

Acht Zonnebloemgasten, twee vrijwilligers en een bloemist waren het met elkaar eens: “Wat een geweldig leuke ochtend hebben we gehad”.

Een uitnodiging die het voorjaar uitstraalde, een prachtige lentedag en acht Zonnebloemgasten die op hun wensenlijstje bloemschikken hadden staan; alle voortekenen waren goed. Het werd dan ook een heel gezellige ochtend.

Na een kop koffie met natuurlijk Paaslekkers, maakten de gasten eerst met elkaar kennis. Daarna legde Ale uit hoe de vork aan de steel zit, of in bloementermen, hoe je de bloem in de oase steekt.
De ene deelnemer was meer ervaren dan de ander, maar met elkaars hulp en die van de vrijwilligers en Ale op de achtergrond, maakte iedereen een leuk stukje. Dat worden gezellige Paastafels in Hazerswoude-Dorp.

Aan het eind van de ochtend zeiden alle gasten dat zij een volgende keer wel weer wilden. En niet alleen de gasten, ook Ale opperde die mogelijkheid. Dus wie weet!

Ale heel hartelijk bedankt voor je gastvrijheid.

Lees ook het artikel in de Groene Hart Koerier van 17 april 2019. Op www.groenehartkoerier.nl onder edities kunt u het na publicatie vinden.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals