Enthousiasme voor bloemschikken bij Florale

bloemschikken-bij-ale-april-2019-6jpg

Acht Zonnebloemgasten, twee vrijwilligers en een bloemist waren het met elkaar eens: “Wat een geweldig leuke ochtend hebben we gehad”.

Een uitnodiging die het voorjaar uitstraalde, een prachtige lentedag en acht Zonnebloemgasten die op hun wensenlijstje bloemschikken hadden staan; alle voortekenen waren goed. Het werd dan ook een heel gezellige ochtend.

Na een kop koffie met natuurlijk Paaslekkers, maakten de gasten eerst met elkaar kennis. Daarna legde Ale uit hoe de vork aan de steel zit, of in bloementermen, hoe je de bloem in de oase steekt.
De ene deelnemer was meer ervaren dan de ander, maar met elkaars hulp en die van de vrijwilligers en Ale op de achtergrond, maakte iedereen een leuk stukje. Dat worden gezellige Paastafels in Hazerswoude-Dorp.

Aan het eind van de ochtend zeiden alle gasten dat zij een volgende keer wel weer wilden. En niet alleen de gasten, ook Ale opperde die mogelijkheid. Dus wie weet!

Ale heel hartelijk bedankt voor je gastvrijheid.

Lees ook het artikel in de Groene Hart Koerier van 17 april 2019. Op www.groenehartkoerier.nl onder edities kunt u het na publicatie vinden.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken