Gezellig op bezoek bij een oude bekende.

maart2019-bezoek-bij-ank-6jpg

Twee vrijwilligers, een gast en een bekende brachten een bezoek aan vroegere vrijwilliger, tevens oud-gast.

Ze waren het al lang van plan, twee vrijwilligers en twee gasten, om Ank Schouwenaar op te gaan zoeken in haar nieuwe woning. Het kwam er steeds niet van. Nu, elf maanden na haar verhuizing, was het dan zover. Helaas was een van de gasten ziek, maar een oude bekende wilde graag haar plaats innemen.
Met een auto vol ging het richting Ank. Diverse omleidingen onderweg brachten de dames via een stukje bloeiende Betuwe naar hun bestemming. Deze toeristische omleiding was prachtig en had men niet willen missen.

De koffiepot hoefde bij aankomst alleen nog maar aangezet te worden. Dat kopje koffie en het lekkers dat Ank in huis had gehaald smaakte na de lange reis heerlijk.
Ank was erg blij haar gasten uit Benthuizen te zien. Ank kende in Benthuizen iedereen en iedereen kende Ank.  Daarom was het wel wennen na de verhuizing. Ondanks haar prachtige appartement en de mooie omgeving mist Ank haar vroegere woonplaats erg.
De meegebrachte broodjes en krentenbollen lieten zich onder het bijpraten goed smaken.. Er is heel wat afgekletst die dag!

Ank doet alle bekenden de groeten. Ze zou het leuk vinden als er meer mensen haar op komen zoeken.
De bezoekers kijken terug op een hele mooie dag en hebben er een goed gevoel aan overgehouden.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken