Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Gezellig op bezoek bij een oude bekende.

maart2019-bezoek-bij-ank-6jpg

Twee vrijwilligers, een gast en een bekende brachten een bezoek aan vroegere vrijwilliger, tevens oud-gast.

Ze waren het al lang van plan, twee vrijwilligers en twee gasten, om Ank Schouwenaar op te gaan zoeken in haar nieuwe woning. Het kwam er steeds niet van. Nu, elf maanden na haar verhuizing, was het dan zover. Helaas was een van de gasten ziek, maar een oude bekende wilde graag haar plaats innemen.
Met een auto vol ging het richting Ank. Diverse omleidingen onderweg brachten de dames via een stukje bloeiende Betuwe naar hun bestemming. Deze toeristische omleiding was prachtig en had men niet willen missen.

De koffiepot hoefde bij aankomst alleen nog maar aangezet te worden. Dat kopje koffie en het lekkers dat Ank in huis had gehaald smaakte na de lange reis heerlijk.
Ank was erg blij haar gasten uit Benthuizen te zien. Ank kende in Benthuizen iedereen en iedereen kende Ank.  Daarom was het wel wennen na de verhuizing. Ondanks haar prachtige appartement en de mooie omgeving mist Ank haar vroegere woonplaats erg.
De meegebrachte broodjes en krentenbollen lieten zich onder het bijpraten goed smaken.. Er is heel wat afgekletst die dag!

Ank doet alle bekenden de groeten. Ze zou het leuk vinden als er meer mensen haar op komen zoeken.
De bezoekers kijken terug op een hele mooie dag en hebben er een goed gevoel aan overgehouden.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals