Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een leuke avond en een prijs toe.

2019-toneel-dejuffrouw-4jpg

Zeventien Zonnebloemgasten genoten van een toneelspel, uitgevoerd door hun plaatsgenoten.

Een avondje uit komt bij veel Zonnebloemgasten niet zo vaak meer voor. Maar als je gebracht en gehaald wordt en vrijwilligers je die avond terzijde staan, dan wordt het toch wat anders. En wat was het goed verzorgd met gereserveerde plaatsen op de eerste rijen!

De avond was extra aantrekkelijk, omdat de plaatselijke toneelvereniging TOV (Tot voor kort Toneelvereniging Ontwikkeling en Vreugd) haar jaarlijkse uitvoering gaf. Heel leuk om bekenden eens in een andere rol te zien.
Nog bijzonderder vonden we dat een van onze vrijwilligsters Mariska de algehele regie had. Onze complimenten !!

De groep speelde met verve. De meest komische situaties deden zich voor. Ook de Zonnebloemgasten veegden zich voortdurend de lachtranen uit de ogen.

Niet alleen de voorstelling was een succes; diverse Zonnebloemgasten waren ook nog eens gelukkig in het spel. Zo ging de hoofdprijs – een theaterbon van maar liefst €75,00 - mee naar huis, net als een stel prachtige lavendelplanten.
De avond kon niet meer stuk.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals