Voorjaar op de Belevenisboerderij in Rotterdam

belevenisboerderij-10april2019-08jpg

Het was vorig jaar zo leuk, dat ook dit voorjaar de Belevenisboerderij in Schieveen op het programma stond.

De belevenisboerderij Schieveen is een bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in polder Schieveen, de laatste oorspronkelijke polder in Rotterdam. Samen met overheden, particuliere organisaties en andere betrokkenen werkt Natuurmonumenten aan de nieuwe inrichting en ontwikkeling van polder Schieveen. Bent u geïnteresseerd daarin, dan kan belevenisboerderij Schieveen u veel informatie verstrekken.

Maar daar kwamen op 10 april 2019 de gasten uit Benthuizen niet voor. Zij wilden op de boerderij genieten van het voorjaar. De tuin, de jonge dieren – wel groter dan vorig jaar, toen het bezoek een maand eerder was- en dat alles in een lekker zonnetje. Het was zelfs mogelijk om op een bankje bij de stal heerlijk uit de wind te zitten. Dat nodigde uit tot gezellig onderling contact.

De gast die voor het eerst met de Zonnebloem op stap was, werd snel in het groepje opgenomen. Dat is een van de voordelen van het met een klein gezelschap iets te doen, vond iedereen. Je leert elkaar snel kennen omdat je rustig met elkaar van gedachten kunt wisselen. De ideeën voor nog meer kleine uitstapjes vlogen dan ook al snel over tafel. Als de schijn niet bedriegt, zullen er daar de komende tijd zeker enkele van worden uitgevoerd.

Er zijn foto's van van de hand van Jeanette Blijleven. Klik hieronder.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken