Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Voorjaar op de Belevenisboerderij in Rotterdam

belevenisboerderij-10april2019-08jpg

Het was vorig jaar zo leuk, dat ook dit voorjaar de Belevenisboerderij in Schieveen op het programma stond.

De belevenisboerderij Schieveen is een bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in polder Schieveen, de laatste oorspronkelijke polder in Rotterdam. Samen met overheden, particuliere organisaties en andere betrokkenen werkt Natuurmonumenten aan de nieuwe inrichting en ontwikkeling van polder Schieveen. Bent u geïnteresseerd daarin, dan kan belevenisboerderij Schieveen u veel informatie verstrekken.

Maar daar kwamen op 10 april 2019 de gasten uit Benthuizen niet voor. Zij wilden op de boerderij genieten van het voorjaar. De tuin, de jonge dieren – wel groter dan vorig jaar, toen het bezoek een maand eerder was- en dat alles in een lekker zonnetje. Het was zelfs mogelijk om op een bankje bij de stal heerlijk uit de wind te zitten. Dat nodigde uit tot gezellig onderling contact.

De gast die voor het eerst met de Zonnebloem op stap was, werd snel in het groepje opgenomen. Dat is een van de voordelen van het met een klein gezelschap iets te doen, vond iedereen. Je leert elkaar snel kennen omdat je rustig met elkaar van gedachten kunt wisselen. De ideeën voor nog meer kleine uitstapjes vlogen dan ook al snel over tafel. Als de schijn niet bedriegt, zullen er daar de komende tijd zeker enkele van worden uitgevoerd.

Er zijn foto's van van de hand van Jeanette Blijleven. Klik hieronder.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals