Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Lunchen in het dorp; een succes

lunch-2jpeg

Kleinschalige activiteiten vallen steeds meer in de smaak. Voor de lunch bij de Egelantier geldt dat letterlijk en figuurlijk.

Voor de derde keer in een dik half jaar tijd was er een Zonnebloemlunch bij de Egelantier in Hazerswoude-dorp. Met zes gasten en twee vrijwilligers, allemaal dames deze keer, was het weer een heel gezellige bijeenkomst. De ovale tafel helpt daar zeker bij; je kunt gemakkelijk met iedereen praten.

De maaltijd was, zoals we van Clemens en zijn brigade gewend zijn, weer uitstekend verzorgd.

Ook nu weer waren zowel de gasten als de vrijwilligers van mening dat een kleinschalige activiteit zo z’n charmes heeft. Het is overzichtelijk en het geroezemoes is minder, zodat je wat diepergaande gesprekken met elkaar hebt. En bijkomend in dit geval, het is in ons eigen dorp. Je loopt er zo naartoe.

Bij het afscheid bleek hoe de gasten de lunch ervaren hadden. “Ik heb zó genoten”. “Wat was het gezellig” en “Heel hartelijk bedankt”, waren een paar van de afscheidszinnetjes.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals