Lunchen in het dorp; een succes

lunch-2jpeg

Kleinschalige activiteiten vallen steeds meer in de smaak. Voor de lunch bij de Egelantier geldt dat letterlijk en figuurlijk.

Voor de derde keer in een dik half jaar tijd was er een Zonnebloemlunch bij de Egelantier in Hazerswoude-dorp. Met zes gasten en twee vrijwilligers, allemaal dames deze keer, was het weer een heel gezellige bijeenkomst. De ovale tafel helpt daar zeker bij; je kunt gemakkelijk met iedereen praten.

De maaltijd was, zoals we van Clemens en zijn brigade gewend zijn, weer uitstekend verzorgd.

Ook nu weer waren zowel de gasten als de vrijwilligers van mening dat een kleinschalige activiteit zo z’n charmes heeft. Het is overzichtelijk en het geroezemoes is minder, zodat je wat diepergaande gesprekken met elkaar hebt. En bijkomend in dit geval, het is in ons eigen dorp. Je loopt er zo naartoe.

Bij het afscheid bleek hoe de gasten de lunch ervaren hadden. “Ik heb zó genoten”. “Wat was het gezellig” en “Heel hartelijk bedankt”, waren een paar van de afscheidszinnetjes.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken