Zonnebloemgasten genoten van de musical Ruth

ruth-2jpg

Enkele Zonnebloemgasten lieten bij de jaarlijkse inventarisatie van gastenwensen weten graag de musical Ruth te willen bijwonen. Een van de vrijwilligers liet deze wens in vervulling gaan.

Op het tijdstip waarop de drie gasten zouden worden opgehaald stonden zij, gekleed voor een avondje uit, al helemaal klaar.
Ruim op tijd arriveerden we bij de Korenaar. Er waren prima plaatsen gereserveerd, bijna vooraan in de kerk. En dat bij een uitverkochte zaal. Super geregeld dus.

Het was een prachtige, bijna professionele, voorstelling.
We hebben genoten van de zang- en acteertalenten van onze dorpsgenoten, het mooie decor, de muziekanten en de teksten van de liederen.
We vonden het verhaal van Ruth een mooi verhaal, ook nog van toepassing op onze tijd.

Omdat de voorzitter van onze Zonnebloemafdeling ook meespeelde, hebben we haar snel opgezocht voor een groepsfoto.

De dames genoten van de gesprekken met elkaar, die al begonnen in de auto op weg naar de kerk. Maar ook tijdens de pauze van de contacten met dorpsgenoten.

Zo dicht bij huis en een avondvullend programma. Voldaan kwamen de gasten weer thuis aan. We waren het met elkaar eens. “zeker voor herhaling vatbaar”.

Tekst en foto’s Erna Voets.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken