Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een kerstparadijs in het tuincentrum

intratuin-zevenhuizen-jeanette-2jpg

Een jaarlijks terugkerende topper is het bezoek aan een kerstshow in een tuincentrum.

De kerstactiviteiten bij Zonnebloem Rijnwoude-Zuid begonnen dit jaar met bezoeken aan de prachtige kerstshows die in de tuincentra zijn opgebouwd.

Een kerstshow moet tegenwoordig een “belevenis” zijn. Je koopt niet zo maar een paar ballen of een snoer lichtjes. Nee, je kiest één trend uit de vele die de tuincentra voor je in petto hebben. Al je aankopen moeten daarin passen.
De Zonnebloemgasten keken hun ogen uit naar alle glitter en glamour. Natuurlijk werden er ook dingen gekocht, maar zij lieten zich het hoofd niet op hol jagen.

Twee groepjes gasten uit Benthuizen bezochten op 9 en 16 december Intratuin in Zevenhuizen.
De van Intratuin geleende rolstoelen kwamen goed van pas. Niet alleen om comfortabel de honderden meters in het tuincentrum af te leggen, maar ook om de aankopen op schoot te kunnen vervoeren.Een kopje koffie met wat lekkers erbij ging na zo’n reis door het kerstparadijs wel in.

Op 18 december bezochten enkele gasten en vrijwilligers uit Hazerswoude tuincentrum de Driesprong in Zoetermeer. Ook deze kerstshow leek wel een sprookje uit Duizend en een nacht. Zag je in Zevenhuizen overal Teddyberen, in Zoetermeer stonden levensgrote pinguïns.
Het Hazerswoudse groepje rustte uit, geheel in de sfeer van de tijd van het jaar, met een lekkere appelbol met koffie.

Zoetermeer of Zevenhuizen, verschillende kerstshows, maar één ding was gelijk: de gasten en vrijwilligers vonden het uitstapje heel gezellig.

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals