Een kerstparadijs in het tuincentrum

intratuin-zevenhuizen-jeanette-2jpg

Een jaarlijks terugkerende topper is het bezoek aan een kerstshow in een tuincentrum.

De kerstactiviteiten bij Zonnebloem Rijnwoude-Zuid begonnen dit jaar met bezoeken aan de prachtige kerstshows die in de tuincentra zijn opgebouwd.

Een kerstshow moet tegenwoordig een “belevenis” zijn. Je koopt niet zo maar een paar ballen of een snoer lichtjes. Nee, je kiest één trend uit de vele die de tuincentra voor je in petto hebben. Al je aankopen moeten daarin passen.
De Zonnebloemgasten keken hun ogen uit naar alle glitter en glamour. Natuurlijk werden er ook dingen gekocht, maar zij lieten zich het hoofd niet op hol jagen.

Twee groepjes gasten uit Benthuizen bezochten op 9 en 16 december Intratuin in Zevenhuizen.
De van Intratuin geleende rolstoelen kwamen goed van pas. Niet alleen om comfortabel de honderden meters in het tuincentrum af te leggen, maar ook om de aankopen op schoot te kunnen vervoeren.Een kopje koffie met wat lekkers erbij ging na zo’n reis door het kerstparadijs wel in.

Op 18 december bezochten enkele gasten en vrijwilligers uit Hazerswoude tuincentrum de Driesprong in Zoetermeer. Ook deze kerstshow leek wel een sprookje uit Duizend en een nacht. Zag je in Zevenhuizen overal Teddyberen, in Zoetermeer stonden levensgrote pinguïns.
Het Hazerswoudse groepje rustte uit, geheel in de sfeer van de tijd van het jaar, met een lekkere appelbol met koffie.

Zoetermeer of Zevenhuizen, verschillende kerstshows, maar één ding was gelijk: de gasten en vrijwilligers vonden het uitstapje heel gezellig.

 

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken