Een warme ontvangst bij het kerstdiner

dsc6657jpg

Op 11 december 2019 stond bij drie huizen in Hazerswoude de deur gastvrij open om 22 Zonnebloemgasten te ontvangen voor een kerstdiner

Bij de voordeur was het al een warm welkom met kransen en lichtjes. De feestelijk gedekte tafels, ieder op een andere manier, maar allemaal kerst, ontlokten veel complimenten.

De leeftijden van de gasten om tafel liepen uiteen van nog geen 60 jaar tot halverwege de 90. Er waren mannen en vrouwen. Met z’n allen rondom één tafel waren de contacten snel gelegd. Gesprekken werden gevoerd met een buurman of buurvrouw, maar regelmatig ook was de hele tafel bij het gesprek betrokken. Intussen diende de vrouw des huizes samen met een andere Zonnebloemvrijwilliger het ene na het andere smakelijke gerecht op. En niet te vergeten voor de liefhebbers een glaasje wijn erbij.

Niet alleen de gasten hadden het naar hun zin; ook de gastvrouwen hebben genoten van de warmte en gezelligheid om de tafel.
Ook deze vierde editie van de Zonnebloemkerstdiners was weer heel geslaagd.

Met dank aan Onno en Melvin van AH Beugelsdijk te Hazerwoude-dorp voor hun sportieve ondersteuning.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken