Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Samen eten is extra gezellig

2019-brunch-bij-klerks-9jpg

Dit keer organiseerde Zonnebloem Rijnwoude-Zuid een zomerse brunch voor 40 gasten op de prachtige locatie die de heer en mevrouw Klerks ook dit jaar weer beschikbaar stelden.

De gasten hadden er zin in
Er waren die ochtend van de 11e juli meer rollators te zien in de Breitnerlaan dan gewoonlijk. Allemaal dezelfde kant in. Terwijl de vrijwilligers de laatste voorbereidingen troffen, arriveerden om goed 11:00 uur de eerste gasten al en zochten een plaatsje aan de klaarstaande tafels bij de familie Klerks.
Zelfs gasten die een beetje in de lappenmand waren, pas uit een revalidatiecentrum kwamen of die eerder weg moesten vanwege artsenbezoek, lieten zich de gelegenheid voor een brunch niet ontgaan. En wat het bij Zonnebloem Rijnwoude-Zuid zo leuk maakt, is dat er nooit alleen vrouwen zijn, maar altijd ook een aantal mannen. Dit keer bij elkaar meer dan een halve tafel vol.

Zonnebloemsfeer
Met Zonnebloemtafellakens en –servetten en Zonnebloemposters was de locatie in de juiste sfeer gebracht. En niet alleen de locatie, ook het slaatje dat als voorgerecht werd opgediend was als je er bovenop keek een en al Zonnebloem.

De gasten konden plaatsnemen aan een gedekte tafel. Na een borreltje, glaasje wijn of fris en het slaatje, zetten vrijwilligers de andere gerechten op tafel. Daarvoor was gekozen in plaats van voor een buffet. Dat viel in goede aarde bij de deelnemers. Er was volop keus. Wat te denken van minibroodjes met beleg, pannenkoekjes, wraps, worstenbroodjes, enz.

Knap werk
Al die heerlijke gerechten zijn de dagen ervoor klaargemaakt door vele vrijwilligers. Knap werk, dames !!

Poetsdoek
Als achtergrondmuziek speelde een bekende Hazerswoudenaar op een accordeon en een orgel. Onverwacht, maar heel erg leuk, kon de ladyspeaker, Cécile Weerheim, een spontaan optreden van een van de gasten aankondigen. Zij declameerde een gedicht over de schort van haar moeder. Onvoorstelbaar wat die allemaal meemaakte, tot aan het gebruik als poetsdoek aan het eind van haar leven aan toe. Applaus was haar deel.

Na nog een kopje koffie bedankte Cécile Weerheim de heer en mevrouw Klerks onder luid geklap voor hun gastvrijheid.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals