Een favoriete activiteit: bloemschikken

bloemschikken-bij-ale-sep-2019-11jpg

Het was weer een reuze gezellige ochtend. Acht Zonnebloemgasten schikten een herfststukje bij (Flor)Ale in Hazerswoude-Dorp.

Voor bloemschikken bij Florale staan Zonnebloemgasten in de rij. Heel gezellig om met zo’n klein groepje een ochtend bezig te zijn en je houdt er nog wat aan over ook.

Op maandag 16 september ontving Ale een achttal Zonnebloemgasten met een heerlijk kopje koffie. Het was een leuk groepje, met dames die al langer Zonnebloemgast waren en dames die pas kort geleden de stap naar de Zonnebloem hadden gezet. Niet iedereen kende elkaar, maar je staat verbaasd dat mensen altijd wel iets of iemand kennen die de anderen ook kennen. Aan gespreksonderwerpen geen gebrek! Klein dorp, maar o zo heerlijk.

Ale had een leuke combinatie bloemen bij elkaar gezocht en een voorbeeld gemaakt. Tijdens het maken van de stukjes gaf hij de nodige tips, die de stukjes erg ten goede kwamen. Je ziet op de foto's de concentratie bij de deelnemers. “Wat een rustgevende activiteit”, merkte één van de deelnemers op. Je wordt er kalm van”. Maar opletten blijft wel geboden, want de mesjes waren erg scherp, zoals sommige deelnemers merkten.

De resultaten van de ochtend mochten er zijn: 8 leuke en persoonlijke creaties gingen er mee naar huis.
Ale, heel erg bedankt.

Tekst en foto’s: Cécile Weerheim-Colsen

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken