Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een favoriete activiteit: bloemschikken

bloemschikken-bij-ale-sep-2019-11jpg

Het was weer een reuze gezellige ochtend. Acht Zonnebloemgasten schikten een herfststukje bij (Flor)Ale in Hazerswoude-Dorp.

Voor bloemschikken bij Florale staan Zonnebloemgasten in de rij. Heel gezellig om met zo’n klein groepje een ochtend bezig te zijn en je houdt er nog wat aan over ook.

Op maandag 16 september ontving Ale een achttal Zonnebloemgasten met een heerlijk kopje koffie. Het was een leuk groepje, met dames die al langer Zonnebloemgast waren en dames die pas kort geleden de stap naar de Zonnebloem hadden gezet. Niet iedereen kende elkaar, maar je staat verbaasd dat mensen altijd wel iets of iemand kennen die de anderen ook kennen. Aan gespreksonderwerpen geen gebrek! Klein dorp, maar o zo heerlijk.

Ale had een leuke combinatie bloemen bij elkaar gezocht en een voorbeeld gemaakt. Tijdens het maken van de stukjes gaf hij de nodige tips, die de stukjes erg ten goede kwamen. Je ziet op de foto's de concentratie bij de deelnemers. “Wat een rustgevende activiteit”, merkte één van de deelnemers op. Je wordt er kalm van”. Maar opletten blijft wel geboden, want de mesjes waren erg scherp, zoals sommige deelnemers merkten.

De resultaten van de ochtend mochten er zijn: 8 leuke en persoonlijke creaties gingen er mee naar huis.
Ale, heel erg bedankt.

Tekst en foto’s: Cécile Weerheim-Colsen

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals