Een geanimeerde Nieuwjaarsbijeenkomst

10jan2020-nieuwjaar-29jpg

Op 10 januari vond de Nieuwjaarsbijeenkomst plaats in de Hoeksteen in Benthuizen

Met meer dan 70 gasten en ruim 20 vrijwilligers was het gezellig druk in De Hoeksteen. Op 10 januari tegen twee uur reden in de Dr. Albert Schweitzerlaan de auto’s af en aan om Zonnebloemgasten uit Benthuizen en Hazerswoude-Dorp naar de Nieuwjaarsbijeenkomst te brengen. Iedereen zocht een plaatsje en al snel was het een geroezemoes van jewelste.

Terugkijken en vooruitzien
In haar welkomstwoord keek de voorzitter, Mieke Kortekaas-de Jong, kort terug op enkele hoogtepunten van 2019, zoals de ritten met de Strandrups in Noordwijk en de voorstelling “Op pad met Annie M.G. Schmidt”in Castellum. Ook dankte zij de Lionsclub Rijnwoude en een vijftal plaatselijke ondernemers voor hun sponsoring het afgelopen jaar. Natuurlijk blikte zij ook vooruit naar de activiteiten in 2020. Wat het jubileumfeest vanwege het 20-jarig bestaan van de afdeling inhoudt blijft nog even geheim. Zij vertelde al wel dat van de door de gasten genoemde wensen voor activiteiten in een klein groepje, de lunches in een plaatselijk etablissement hoog scoorden. Maar ook een rondrit door het Groene Hart of een fotomiddag over oud Hazerswoude of oud Benthuizen mochten zich in een grote belangstelling verheugen.

Mooie prijzen

Na het serieuze gedeelte was het tijd voor een lekker glaasje en hapje en voor de Bingo. Ingespannen volgden de gasten welke nummers er werden geroepen door de bingomasters Margôt Koolmees en Mieke Kortkaas. De prijzen – een badjas, een fles wijn, een gezellige houten lantaarn en nog veel meer, vielen goed in de smaak.

Na afloop keken de gasten en ook de vrijwilligers die alles hadden georganiseerd met een goed gevoel terug op deze geslaagde middag.

 

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken