Een verwenavond bij ADO den Haag

ado-feb-2020jpg

Leny van der Werf, 93 jaar, doet verslag van een wedstrijd van ADO Den Haag en Vitesse, waarop de Zonnebloemgasten ook nog eens werden verwend.

Op 1 februari waren we uitgenodigd van de Zonnebloem naar ADO Den Haag, dat die dag 115 jaar bestond!

Er waren 4 gasten, 2 uit Benthuizen - Jan en Kees - en 2 uit Hazerswoude, - Cees en ik, Leny van der Werf. Cees had familie die hem wilde brengen en ik kon mee.

Op naar Den Haag. In de hal van het stadion stonden 3 heren die de hele avond bij ons waren om te helpen en zorgen. We gingen met de lift 4 hoog. Daar kregen wij een bandje om onze pols. We liepen door een hele lange gang en aan het eind was een zaal waar we koffie kregen met een koek waarop 115 jaar stond.

Even kennis maken met nog meer genodigden. Toen was het tijd om onze plaatsen op te zoeken. We zaten heerlijk in een soort bioscoopstoelen waarop dekens lagen voor over je benen.

De spelers kwamen op het veld en de wedstrijd begon. Soms was het spannend, zeker toen er een penalty genomen moest worden. Helaas ging die bal naast.

De heren kwamen met drinken voor ons, later met broodjes met warme worstjes en nog weer later met bitterballen, kaas en worst, wat een verwennerij !!

Ook waren er supporters van Vitesse die in een apart vak zaten en die erg goed bewaakt werden. Er was veel politie en bewaking.

De wedstrijd eindigde met 0-0. Nadat we de heren heel hartelijk bedankt hadden voor alle goede zorgen gingen wij blij en voldaan naar huis.

Zonnebloem, heel hartelijk dank voor deze heerlijke middag en avond!!!

Tekst: Leny van der Werf
Foto's: Mariëlle Kerkvliet

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken