Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Pannenkoeken in Benthuizen

pannekoeken-in-benthuizen-sep2020-10jpg

Zo, eindelijk weer een Zonnebloemactiviteit gehad. In verband met corona mochten wij de afgelopen maanden geen activiteit organiseren.

Woensdag 16 september 2020 hebben we een gezellige lunch georganiseerd voor een paar gasten, t.w. Tine ten Wolde, Christa v.d. Berg en Alie Paul, meer mag (jammer genoeg nog) niet. In de tuin van een van onze vrijwilligers, waar we goed op (1,5 m) afstand konden zitten, hebben we eerst een glaasje gedronken en uitgebreid alles doorgenomen. 

 Vooraf hadden Jeanette en Toos reeds drie soorten pannenkoeken gebakken, gewone, met kaas en met spek. 

Als toetje een heerlijk ijsje met zwarte bessen (gezond) en slagroom (ook gezond?). 

 Het was een gezellige lunch en beslist voor herhaling vatbaar. De gasten gingen dan ook zeer tevreden naar huis. 

 Jeanette en Toos

 Meer foto’s kun je zien door te klikken op:
http://fotoalbums-zonnebloem-rijnwoude-zuid.tooten.nl/index.php/2020/Pannekoeken-in-Benthuizen-16-9-2020

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals