Een dagje varen met de Zonnebloem, het kan weer!

fb19e2dd-6391-430b-ac0a-78c76fdedfc5jpg

Na lange tijd met weinig of geen activiteiten, was het op maandag 4 oktober alsof het nooit anders was geweest: zonnebloemgasten uit Rijnwoude gingen varen op de Nirvana.

Activiteiten met grote groepen waren door alle coronamaatregelen, lang niet mogelijk. Maar gelukkig was het nu weer mogelijk om met een flinke groep op stap te gaan. Alhoewel bij aankomst op de boot wel ieder met zijn of haar QR-code moest aantonen dat hij/zij gevaccineerd was. Maar daarna leek het weer als vanouds. Een boot vol met vrolijke gasten en een flinke groep vrijwilligers aangevuld met verpleegkundigen. En een dag waarop de zon scheen en alles er vrolijk uitzag.

De vaartocht ging via de Braassem en de Wijde Aa, langs Leiderdorp en over de Oude Rijn. Er was genoeg te zien, maar of ieder daar tijd voor had…….? 
Aan de tafels werd flink de tijd genomen om met elkaar de praten en de consumpties en het eten bleef ook steeds maar langs komen. Kortom een gezellige dag vol ontmoetingen en heerlijke dingen.
Toen de Nirvana om 16.30 uur afmeerde in Alphen aan den Rijn, was voor menigeen de dag ook lang genoeg geweest. Aan de hand van sterke mannen werden de gasten over de loopplank geholpen en langs de weg stonden weer anderen om hen veilig thuis te brengen.
Fijn dat zo’n dag weer kon worden georganiseerd. Iedereen heeft ervan genoten.

 

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken