Fotomiddag oud Hazerswoude

29a341ba-99ce-440d-92d1-1b1bfecac7d9jpeg

Op donderdagmiddag 31 maart 2022 was in de grote zaal van de Korenaar een fotomiddag georganiseerd, waarop oude foto's van Hazerswoude werden geprojecteerd.

Het was een feest van herkenning.Al die oude plaatjes die de broers Plaisir deze middag op een groot scherm toonden. Meer dan 40 gasten kwamen op deze middag bij elkaar om samen te genieten van de oude foto's van hun dorp. Op vrijwel elke foto werd gereageerd met iets als: oh ja daar woonde ..... Soms wist een van de gasten nog een aanvulling te geven op het verhaal van de presentator. En het waren beslist niet weinig plaatjes die langs kwamen. Het dorp van west naar oost en weer terug. Er werd volop genoten. En de koffie en thee vooraf en tussendoor en het glaasje aan het eind, verhoogden daarbij de gezelligheid.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken