Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Geslaagde dag naar de Keukenhof

16d13752-ccd3-49ea-932d-9408fec0e641jpg

“Het was een mooie en geslaagde dag” Dat zeiden de gasten en vrijwilligers die dinsdag 3 mei 2022 samen een dag uit waren geweest naar de Keukenhof.

Met een bus vertrok het gezelschap vanuit Benthuizen en Hazerswoude-Dorp naar Lisse. Daar werd na aankomst voor ieder een rolstoel en begeleider geregeld. Na de koffiestop begon de wandeling door het park. Je kwam ogen te kort. Gelukkig werden er heel veel foto’s gemaakt. Na de lunch en een middagwandeling tussen de prachtige bloembollen, vertrokken we met zijn allen weer voldaan naar huis. Een prachtige dag voor 24 gasten en ongeveer 17 vrijwilligers en een stuk of 9 anderen die ons hebben geholpen.

Meer foto's in ons fotoalbum

 

Reactie van een van de gasten:

WAT EEN DAG
Wat een dag, wat een dag
Dat ik dit beleven mag|
Uitgaan met de Zonnebloem
Nou, hoe gaan we dat nu doen.
Met de rolstoel naar de bus
Dat was Toos haar eerste klus
Voorzien daar van een warme plaid
Voor een fijne dag gereed
Op naar de Keukenhof
Waar je heel veel moois aantrof
De koffie stond al voor je klaar
Een broodje en dan starten maar.
Weer thuis wilde ik mijn alarm pakken
Maar nu ging het even mis
Ik liet me door mijn benen zakken
Waar die rollator nu toch is?
Daar lig je dan uitgeteld
Dan maar weer om hulp gebeld
Al met al een volle dag
Met hulp die er wezen mag
En die ik nog even noem
Hulde aan de Zonnebloem.

G. v.d. Werf

En nu ga ik mij vermaken
Om zonnebloemen te gaan haken

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals