Genieten van het circus

28830885577870155180378282142885707644771914njpg

Zaterdag 25-6-22 had het ‘Circus in de Zorg’ haar tenten opgeslagen in Koudekerk. Gasten van de Zonnebloem Rijnwoude, konden met kinderen en kleinkinderen genieten van een leuke voorstelling.

Circus in de Zorg werd mogelijk gemaakt door de Lions Rijnwoude en georganiseerd door de Zonnebloem in Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Hazerswoude-Dorp en Benthuizen.
Driemaal werd er zaterdagmiddag een voorstelling gegeven en alle keren was de circustent goed gevuld. Er was ruimte voor rolstoelers, maar ook voor familie en dus waren er best veel kinderen van de partij. De gasten werden welkom geheten door de circusdirecteur en het ‘hooggeëerde publiek’ kon genieten van diverse acts. Stunten met stoelen en jongleren met diabolo’s, om er maar een paar te noemen. Maar ook de dierennummers met katten en honden waren heel vertederend.  En natuurlijk niet te vergeten clown Franky, die alles aan elkaar praatte.

De Zonnebloem en de Lions bezorgden hun gasten op deze wijze een unieke middag, waarvan door jong en oud werd genoten.

Er zijn erg veel fraaie foto's gemaakt. Te zien in dit album

Foto's (69) door Erna, Jeanette en Jan Luuk

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken