Naar het strand met de strandrups

img9034jpg

Dinsdag 12 juli 2022 was een echte warme zomerse dag. Ideaal om naar het strand te gaan

Tevoren heeft niemand kunnen weten dat deze dag zo zou uitpakken. Twee groepen van acht gasten reisden (om 9 en 11 uur)met de auto naar Langevelderslag. Daar aangekomen werd op een terras genoten van koffie met appelgebak. Om elf uur reed de strandrups voor en ging de eerste groep op stap. Met een lift de rups in en dan hoog zittend met een mooi uitzicht. Zo reed de strandrups het strand op. Langs de vloedlijn richting Noordwijk. Na een kort ritje werd gestopt en kon iedereen uitstappen om even te wandelen over het strand of lekker met de blote voeten in de zee. Even genieten. Daarna weer terug langs het strand. Op het terras werd met de andere groep samen geluncht en gezellig gepraat. Toen groep 2 in de rups zat en  uitgezwaaid werd, vertrok de eerste groep weer naar huis.
Iedereen had geweldig genoten van deze dag en dit uitstapje.

Meer foto's? Klik op: http://zonnebloem-rijnwoude-zuid.tooten.nl/

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken