Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Naar het strand met de strandrups

img9034jpg

Dinsdag 12 juli 2022 was een echte warme zomerse dag. Ideaal om naar het strand te gaan

Tevoren heeft niemand kunnen weten dat deze dag zo zou uitpakken. Twee groepen van acht gasten reisden (om 9 en 11 uur)met de auto naar Langevelderslag. Daar aangekomen werd op een terras genoten van koffie met appelgebak. Om elf uur reed de strandrups voor en ging de eerste groep op stap. Met een lift de rups in en dan hoog zittend met een mooi uitzicht. Zo reed de strandrups het strand op. Langs de vloedlijn richting Noordwijk. Na een kort ritje werd gestopt en kon iedereen uitstappen om even te wandelen over het strand of lekker met de blote voeten in de zee. Even genieten. Daarna weer terug langs het strand. Op het terras werd met de andere groep samen geluncht en gezellig gepraat. Toen groep 2 in de rups zat en  uitgezwaaid werd, vertrok de eerste groep weer naar huis.
Iedereen had geweldig genoten van deze dag en dit uitstapje.

Meer foto's? Klik op: http://zonnebloem-rijnwoude-zuid.tooten.nl/

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals