Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een zomermiddag van toen

49fb85d1-11d3-4860-8028-89743741208djpeg

The Forces Sweethearts, drie vrolijke dames, die een volle zaal met hun liedjes onderhouden en een gezellige middag bezorgen.

Een volle zaal van de Korenaar heeft woensdagmiddag genoten van vrolijke liedjes van toen. Voor de afdeling Rijnwoude-Zuid traden op The Forces Sweethearts en iedereen was uitgenodigd om deze gezellige zomermiddag mee te maken.

Na de ontvangst met thee of koffie en iets lekkers erbij, zongen deze drie dames bekende en minder bekende liedjes uit vroeger tijden. Een beetje in de sfeer van de Andrewsisters. 
Aanvankelijk zaten velen te luisteren, maar al gauw werd er mee gezongen, getikt of geklapt.
Na een koffie/thee pauze, volgde een tweede ronde van de Sweethearts met meer en meer bekende liedjes. Het werd een bijzonder vrolijke middag die werd afgesloten met een drankje en een hapje. Menigeen bleef nog even gezellig napraten.

Meer foto's? Klik op: http://zonnebloem-rijnwoude-zuid.tooten.nl/

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals