Druk bezochte kerstbingo

ee1ef7ec-7be6-420d-b330-f95ec0eb1b3fjpeg

De grote zaal van De Korenaar zat bijna vol op donderdag 8 december. Ruim 60 gasten en vrijwilligers waren gekomen voor de kerstbingo.

Bij binnenkomst klonken kerstmelodieen van het mini-draaiorgel en was het voor iedereen even zoeken naar een plaatsje of een plek voor de rolstoel. De zaal was door vrijwilligers sfeervol aangekleed en met een kopje koffie of thee met een kerstkoekje erbij, werd er vrolijk met elkaar gebabbeld. 
De eerst ronde van deze middag was een 'verhalenbingo'. Paulien las een zelf gemaakt verhaal voor, gebaseerd op de plaatselijke situatie. Heel herkenbaar, maar niet gemakkelijk om daar de bingogetallen uit te halen. Maar toch werd er al gauw 'bingo' geroepen. Voor de winnaars waren er een flink aantal prijzen in de kerstsfeer. 
Na de borrel volgde nog een 'gewone' ronde met vele prijswinnaars. Daar tussendoor was er alle ruimte om met elkaar te praten. Na ruim twee uur gingen alle gasten met een leuk kerstcadeautje voldaan naar huis.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken