Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Druk bezochte kerstbingo

ee1ef7ec-7be6-420d-b330-f95ec0eb1b3fjpeg

De grote zaal van De Korenaar zat bijna vol op donderdag 8 december. Ruim 60 gasten en vrijwilligers waren gekomen voor de kerstbingo.

Bij binnenkomst klonken kerstmelodieen van het mini-draaiorgel en was het voor iedereen even zoeken naar een plaatsje of een plek voor de rolstoel. De zaal was door vrijwilligers sfeervol aangekleed en met een kopje koffie of thee met een kerstkoekje erbij, werd er vrolijk met elkaar gebabbeld. 
De eerst ronde van deze middag was een 'verhalenbingo'. Paulien las een zelf gemaakt verhaal voor, gebaseerd op de plaatselijke situatie. Heel herkenbaar, maar niet gemakkelijk om daar de bingogetallen uit te halen. Maar toch werd er al gauw 'bingo' geroepen. Voor de winnaars waren er een flink aantal prijzen in de kerstsfeer. 
Na de borrel volgde nog een 'gewone' ronde met vele prijswinnaars. Daar tussendoor was er alle ruimte om met elkaar te praten. Na ruim twee uur gingen alle gasten met een leuk kerstcadeautje voldaan naar huis.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals