Verhalen uit het Rietveld

20230719150625jpg

In de zomer vertelt verhalenvertelster Annie Boer iedere woensdag, oude verhalen uit het Rietveld in Theetuin 't Woutje.

Het was een mooie dag en niet te warm, toen vrijwilliger Cecile met drie dames naar de Theethuin reed. "Ik had totaal 278 jaar in mijn auto" vertelde zij. 
't Woutje is een gezellige locatie, met rondscharrelende kippen en kuikens en er werd ook aandachtig naar de oude verhalen geluisterd.
Toen Annie even na vieren klaar was met haar verhalen, hadden de gasten nog best energie om samen naar het tuincentrum van Sonneveld in Boskoop te gaan. Het was voor alledrie al lang geleden dat zij een tuincentrum bezochten en ze keken dan ook hun ogen uit bij het zien van het grote assortiment bloemen en planten en ook woonaccessoires. Met een paar kleine aankopen trokken we weer richting Hazerswoude. Zowel de gasten als de begeleider hadden een leuke middag gehad en erg genoten.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken