Weer eens naar het strand

img0882jpg

Wie wil er niet graag een dagje naar het strand? Lekker door het mulle zand en dan met je voeten in het frisse zeewater.

Vanwege de mobiliteit is dat voor veel mensen niet meer bereikbaar, maar gelukkig is er de strandrups. Met je rolstoel of rollator in een soort bus, die je dan over het strand rijdt naar een rustig gedeelte en daar vlakbij de zee stopt zodat iedereen de gelegenheid heeft om even uit te stappen en in of langs de zee te lopen.
Een geweldig moment voor veel bezoekers.

Op vrijdag 18 augustus ging een groep gasten van onze Zonnebloemafdeling samen naar Langevelderslag om daar op de strandrups te stappen. Natuurlijk eerst verzamelen op een terras en dan gezellig samen koffie met gebak gebruiken, dat hoort er ook bij.

Dan met de strandrups het strand op en daar genieten van zon, zee en strand. Geweldig.
Jammer dat de tijd zo snel gaat, want velen wilden daar best langer blijven.

Maar er werd ook genoten van de rit vanuit Benthuizen of Hazerswoude-Dorp. De ene groep ging ‘s ochtends de andere ’s middags. Maar samen werd er geluncht, met pannenkoeken, uitsmijter of kroketten. Kortom het was een heerlijke dag

Meer foto's in het album.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken