Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Weer eens naar het strand

img0882jpg

Wie wil er niet graag een dagje naar het strand? Lekker door het mulle zand en dan met je voeten in het frisse zeewater.

Vanwege de mobiliteit is dat voor veel mensen niet meer bereikbaar, maar gelukkig is er de strandrups. Met je rolstoel of rollator in een soort bus, die je dan over het strand rijdt naar een rustig gedeelte en daar vlakbij de zee stopt zodat iedereen de gelegenheid heeft om even uit te stappen en in of langs de zee te lopen.
Een geweldig moment voor veel bezoekers.

Op vrijdag 18 augustus ging een groep gasten van onze Zonnebloemafdeling samen naar Langevelderslag om daar op de strandrups te stappen. Natuurlijk eerst verzamelen op een terras en dan gezellig samen koffie met gebak gebruiken, dat hoort er ook bij.

Dan met de strandrups het strand op en daar genieten van zon, zee en strand. Geweldig.
Jammer dat de tijd zo snel gaat, want velen wilden daar best langer blijven.

Maar er werd ook genoten van de rit vanuit Benthuizen of Hazerswoude-Dorp. De ene groep ging ‘s ochtends de andere ’s middags. Maar samen werd er geluncht, met pannenkoeken, uitsmijter of kroketten. Kortom het was een heerlijke dag

Meer foto's in het album.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals