Naar het tuincentrum

img8656jpg

Woensdagmiddag 27 maart ging een groep van 12 gasten en enkele vrijwilligers naar een nieuw tuincentrum in Zevenhuizen

Tuincentrum Van der Spek in Zevenhuizen is vrij nieuw, dus waren gasten en vrijwilligers best benieuwd hoe dat er daar uit zou zien. Dat zij niet de enigen waren bleek wel bij aankomst, want de parkeerplaats stond goed vol met auto's en het was best druk bij de ingang. Maar Loraine en haar medewerksters hadden de zaak goed onder controle en turfden bij de ingang of alle gasten waren aangekomen. Samen werd een wandeling gemaakt langs de vele tuinbloemen, bloempotten, tuinmeubels, kunstbloemen en nog veel meer. 
Gelukkig is een tuincentrum tegenwoordig meer dan alleen planten en kwam iedereen keurig aan in het restaurant aldaar. Er moest door alle drukte even naar een plaats gezocht worden, maar even later zat ieder aan de koffie of thee met taart en werd er alle tijd genomen om even gezellig samen te praten.
Via de kamerplanten en de snijbloemen belandde iedereen daarna in de rij voor de kassa, om de aangeschafte zaken af te rekenen.  In de hal werd tenslotte afscheid genomen en gekeken of ieder met de juiste chauffeur weer huiswaarts ging.
Een gezellig uitje en de moeite waard om nog eens te herhalen, bijvoorbeeld in kleine groep.

Er zijn nog meer leuke foto's in een album.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken