Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Cécile Weerheim 10 jaar vrijwilliger

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op 25 augustus 2014 heeft de voorzitter van onze afdeling aan Cécile Weerheim het zilveren insigne en de oorkonde uitgereikt

Op 25 augustus 2014 vierde de afdeling Rijnwoude-Zuid dat Cécile Weerheim dit jaar 10 jaar vrijwilliger is. In haar toespraak memoreerde de voorzitter dat Cécile een veelzijdig vrijwilligster is. Hulp bij het inrichten van een marktkraam waarin de Zonnebloem zich tijdens de jaarmarkt presenteert, lekkere hapjes maken voor een hightea of picknick, begeleiden van activiteiten, Cécile is altijd van de partij. Haar speciale aandacht gaat uit naar de inwoners van "Ons Huis", mensen met een niet aangeboren hersenletsel. Zij is een vurig pleitbezorgster voor hun deelname aan activiteiten. En niet alleen Cécile is in huize Weerheim actief voor de Zonnebloem. Samen met haar man Koos ontvangt Cécile Zonnebloemgasten bij Avifauna en ondersteunt zij bij regiovakanties.
Wat niet onvermeld mag blijven is Céciles aandeel in de lotenverkoop. Dit jaar verkocht zij maar liefst zesentwintig boekjes. Het zilveren insigne en de daarbij behorende oorkonde - uitgereikt door de voorzitter - zijn dan ook zeer verdiend.

Lieke van Bennekom

071-5327668
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken